» Roses

» Cinemes

Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Versión ImprimibleImprimir  |  Envíar a un amigoEnviar Català |
cinemes de rosescinemes de roses localització Web Oficial
Cinemes Roses
http://www.cinemesroses.com

PROGRAMACIÓ DEL 27 DE FEBRER AL 5 DE MARÇ DE 2015

Sala 1:

BOB ESPONJA. UN HÉROE FUERA DEL AGUA
titol

Trailer BOB ESPONJA. UN HÉROE FUERA DEL AGUA
Horari:
 Dissabte i diumenge: 4.15

titolClassificació:
 Apta per a tots els públics.
 

Sinopsis:
 Bob Esponja, el invertebrat marí famós en el món sencer, desembarca en el nostre món per viure la seva major aventura fins a la data

Sala 1:

LA MUJER DE NEGRO: EL ÁNGEL DE LA MUERTE
titol

Trailer LA MUJER DE NEGRO: EL ÁNGEL DE LA MUERTE
Horari:
 Tots: 6.25 - 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de setze anys.
 

Sinopsis:
 Mentre les bombes alemanyes plouen sobre Londres durant la Segona Guerra Mundial, un grup d'escolars és evacuat juntament amb Eve, la seva bella i jove professora, a la seguretat que proporciona la camp anglès. El grup és traslladat a una vella i aïllada finca buida, connectada a terra ferma només per una calçada que desapareix amb les marees: Eel Marsh House. Un a un, els nens comencen a actuar de forma estranya, mentre Eve, ajudada per Harry, el comandant militar local, descobreix que el grup ha despertat a una força fosca més terrorífica i malvada que els atacs aeris sobre la ciutat. Ara Eve ha d'enfrontar als seus propis dimonis per salvar els nens i sobreviure a la dona de negro.

Sala 2:

EL FRANCOTIRADOR
titol

Trailer EL FRANCOTIRADOR
Horari:
 Feiners: 6.40 - 8.20 - 10.40
 Dissabte i diumenge: 4.10 - 6.40 - 8.20 - 10.40

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de setze anys.
 

Sinopsis:
 Chris Kyle és el franctirador més letal de la història de l'exèrcit dels Estats Units. Però hi ha alguna cosa més en ell a part de ser un bon tirador. El marine del grup d'operacions especials de la Marina d'Estats Units, Chris Kyle, és enviat a l'Iraq amb una sola missió: protegir els seus companys d'exèrcit. La seva precisió mil·limètrica salva incomptables vides en el camp de batalla i, a mesura que s'estenen els seus valents gestes, es guanya el sobrenom de Llegenda. No obstant això, la seva reputació també creix darrere de les línies enemigues, de manera que posen preu al seu cap i es converteix en objectiu prioritari dels insurgents. També s'està enfrontant a una altra batalla a casa: ser un bon marit i pare des de l'altre costat del món. Malgrat el perill, i del preu que, per la seva activitat, ha de pagar la seva família al seu país, Chris serveix durant quatre angoixants missions a l'Iraq, personificant l'emblema del credo dels SEAL: "no deixar a cap home enrere" . Però en tornar a casa, amb la seva dona i amb els seus fills, Chris descobreix que el que no pot deixar enrere és la guerra.

Sala 3:

CINCUENTA SOMBRAS DE GREY
titol

Trailer CINCUENTA SOMBRAS DE GREY
Horari:
 Feiners: 6.20 - 8.35 - 10.50
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.20 - 8.35 - 10.50

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de divuit anys.
 

Sinopsis:
 L'argument d'aquesta sensual novel.la gira entorn de l'Anastasia Steele, una estudiant de Literatura que rep l'encàrrec d'entrevistar a un jove empresari, en Christian Grey. La inexperta i innocent Ana intenta oblidar-lo, però aviat comprèn quant el desitja. Quan la parella per fi inicia una apassionada relació, Ana se sorprèn per les peculiars pràctiques eròtiques d'en Grey, alhora que descobreix els límits dels seus propis i més obscurs desitjos.

Sala 4:

EL LIBRO DE LA VIDA
titol

Trailer EL LIBRO DE LA VIDA
Horari:
 Feiners: 6.25
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25

titolClassificació:
 Apta per a tots els públics.
 

Sinopsis:
 EL LLIBRE DE LA VIDA narra la història de Manolo, un jove que ha de decidir entre complir les expectatives de la seva família o seguir el que li dicta el seu cor.
Abans de triar el seu camí, Manolo s'embarca en una increïble aventura a través de tres mons fantàstics en els quals haurà d'enfrontar-se a les seves pitjors pors. Amb una banda sonora repleta de grans èxits de la música popular, EL LLIBRE DE LA VIDA ens anima a celebrar el passat sense deixar de mirar cap al futur.

Sala 5:

KINGSMAN: SERVICIO SECRETO
titol

Trailer KINGSMAN: SERVICIO SECRETO
Horari:
 Feiners: 6.30 - 9.00 - 10.45
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.30 - 9.00 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 Kingsman és una organització secreta de la intel·ligència britànica dedicada a reclutar nois conflictius del carrer per convertir-los en super-espies i poder combatre la potencial amenaça que un brillant geni de la tecnologia està tramant.

PROPERES ESTRENES

PERDIENDO EL NORTE


Trailer PROPERES ESTRENES
PROPERES ESTRENES

Estrena divendres 6 de març

Zona Privada