» Roses

» Cinemes

Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Versión ImprimibleImprimir  |  Envíar a un amigoEnviar Català |
cinemes de rosescinemes de roses localització Web Oficial
Cinemes Roses
http://www.cinemesroses.com

PROGRAMACIÓ DEL 12 AL 18 DE SETEMBRE.

Sala 1:

LUCY
titol

Trailer LUCY
Horari:
 Feiners: 6.25
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de setze anys.
 

Sinopsis:
 Lucy és una jove que fa de de traficant amagant la droga dintre el seu cos. Però un dia una de les bosses que transporta es trenca i el seu cos absorveix els narcòtics. En comptes d'anar directament a l'hospital, adquireix poders sobrenaturals que converteix Lucy en una màquina de matar.

Sala 1:

LÍBRANOS DEL MAL
titol

Trailer LÍBRANOS DEL MAL
Horari:
 Tots: 8.30 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de divuit anys.
 

Sinopsis:
 A "Líbranos del mal" l'agent de policia de Nova York Ralph Sarchie, que passa per una complicada etapa personal, comença a investigar una sèrie d'inexplicables i estranys crims. Per resoldre'ls se li uneix un sacerdot poc convencional expert en rituals en exorcisme, que combat les aterridores possessions demoníaques que estan atemorint la ciutat. La pel·lícula està inspirada en el llibre sobre els esgarrifosos casos reals de Ralph Sarchie.

Sala 2:

EL HOMBRE MÁS BUSCADO
titol

Trailer EL HOMBRE MÁS BUSCADO
Horari:
 Feiners: 6.20 - 8.35 - 10.50
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.20 - 8.35 - 10.50

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 Un jove rus, sense papers, aconsegueix arribar a Hamburg. Porta a sobre una extraordinària quantitat de diners, es declara musulmà devot i presenta signes d'haver estat torturat. Els espies de tres nacions, dedicats a la lluita antiterrorista, estan convençuts que han localitzat a un important terrorista islàmic. Una advocada idealista, defensora dels drets humans, i un poderós banquer són els únics que coneixen la veritable identitat del jove.

Sala 3:

LA ABEJA MAYA
titol

Trailer LA ABEJA MAYA
Horari:
 Feiners: 6.30
 Dissabte i diumenge: 4.30 - 6.30

titolClassificació:
 Apta per a tots els públics.
 

Sinopsis:
 Nounada, l'abella Maya és un remolí i no segueix les regles del rusc. Una d'aquestes regles és no confiar en les vespes que viuen més enllà de la praderia. Quan desapareix la preuada gelea reial, les vespes són les principals sospitoses, i les abelles creuen que la travessa Maya ha estat el seu còmplice. Cap de les seves companyes la donarà suport ... excepte el seu amic Willy, que l'acompanyarà en un viatge junts ple d'aventures a la recerca del veradero culpable, alhora que intentaran evitar una guerra entre les abelles i les vespes.

Sala 3:

EL NIÑO
titol

Trailer EL NIÑO
Horari:
 Tots: 8.15 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de setze anys.
 

Sinopsis:
 Narra la història de dos adolescents, El Niño i El Compi, que volen iniciar-se en el món del narcotràfic. Al mateix temps, dos agents de policia, Jesús i Eva, fa anys que treballen en un cas per desmantellar una xarxa de tràfic de droga a l'estret de Gibraltar.

Sala 4:

AMIGOS DE MÁS
titol

Trailer AMIGOS DE MÁS
Horari:
 Feiners: 6.25 - 8.35
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25 - 8.35

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de set anys.
 

Sinopsis:
 Wallace (Daniel Radcliffe) i Chantry (Zoe Kazan) es coneixen en una festa mentre llegeixen poesia escrita amb imants de nevera i descobreixen que tenen una química excel · lent ... com amics. Entre ells es crea una relació en la qual parlen de tot, des de pel · lícules a malalties o regals de Nadal decebedors. Sembla l'amistat perfecta, però hi ha un problema: Chantry té nòvio formal ... i Wallace està bojament enamorat d'ella.

Sala 4:

EN EL OJO DE LA TORMENTA
titol

Trailer EN EL OJO DE LA TORMENTA
Horari:
 Tots: 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 En un sol dia, la ciutat de Silverton és assotada per una sèrie de tornados sense precedents. Tota la ciutat està a la mercè de ciclons erràtics i mortals, mentre que els caçadors de tempestes prediuen que el pitjor encara ha d'arribar.

Sala 5:

HÉRCULES
titol

Trailer HÉRCULES
Horari:
 Feiners: 6.25 - 8.35 - 10.45
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25 - 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 Home i llegenda, Hèrcules (Dwayne Johnson) lidera un grup de mercenaris amb la missió d'acabar amb la sagnant guerra civil que assola les terres de Tràcia i restaurar en el tron ??al seu legítim rei. Turmentat des del seu naixement, Hèrcules té la força d'un déu, però sent i pateix com un humà. Inimaginables enemics posaran a prova la força mítica d'Hèrcules en la visió personal del director Brett Ratner sobre un dels més èpics herois d'acció de tots els temps.

PROPERES ESTRENES

EL CORREDOR DEL LABERINTO


Trailer PROPERES ESTRENES
PROPERES ESTRENES

Estrena divendres 19 de setembre

Zona Privada