» Roses

» Cinemes

Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Versión ImprimibleImprimir  |  Envíar a un amigoEnviar Català |
 
cinemes de rosescinemes de roses localització Web Oficial
Cinemes Roses
http://www.cinemesroses.com

PROGRAMACIÓ DEL 17 AL 23 D' ABRIL DE 2015

Sala 1:

CENICIENTA
titol

Trailer CENICIENTA
Horari:
 Feiners: 6.20
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.20

titolClassificació:
 Apta per a tots els públics.
 

Sinopsis:
 La història de la "Ventafocs" explica les aventures de la jove Ella (Lily James) que el pare, un comerciant, torna a casar-se després de la mort de la seva mare. Ella acull amb afecte a la seva nova madrastra (Cate Blanchett) i les seves filles Anastasia (Holliday Grainger) i Drisella (Sophie McShera) a la casa familiar. Però, quan el pare d'Ella mor inesperadament, la jove es troba a mercè d'una nova família gelosa i cruel. Al final, ella queda relegada a ser una serventa coberta de cendra pel que li posen el trist nom de la Ventafocs. Un dia, coneix un extrany al bosc. No sap que es tracta d'un príncep; creu que és un aprenent que treballa a palau en el qual creu que ha trobat la seva ànima bessona. Ella creu que la seva sort està a punt de canviar quan envien des Palau una invitació oberta a totes les donzelles perquè assisteixin a un ball on confia a tornar a veure el encantador Kit (Richard Madden). Per desgràcia, la seva madrastra li prohibeix assistir i estripa el seu vestit en un acte de crueltat. Però, com en tots els bons contes de fades, algú apareix per ajudar-la. Aquesta vegada pren la forma d'una bondadosa captaire (Helena Bonham-Carter) que, armada amb una carbassa i un parell de ratolins, canvia per sempre la vida de la Ventafocs

Sala 1:

EL NUEVO EXÓTICO HOTEL MARIGOLD
titol

Trailer EL NUEVO EXÓTICO HOTEL MARIGOLD
Horari:
 Tots: 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de set anys.
 

Sinopsis:
 El nou exòtic Hotel Marigold 'és el somni expansionista de Sonny, i li exigeix ??més temps de què disposa, tenint en compte la seva imminent matrimoni amb l'amor de la seva vida, Sunaina. Sonny li ha tirat l'ull a un prometedor immoble ara que la seva primera empresa, L'Exòtic Hotel Marigold per a Persones Majors i Encantadores, només té una habitació lliure, el que planteja una dificultat d'allotjament per als nouvinguts, Guy i Lavinia. Evelyn i Douglas s'han incorporat a la plantilla de Jaipur i es pregunten a on els conduiran les seves cites habituals per menjar coques de Chilla, mentre que Norman i Carol naveguen les complicades aigües d'una relació exclusiva, alhora que Madge fa malabarismes amb dos excel·lents partits, que, a més, són molt rics. Potser l'única que pot conèixer les respostes és la recentment incorporada codirectora de l'hotel, Muriel, la guardiana dels secrets de tothom. Quan les exigències d'una tradicional casament índia amenacen amb sepultar a tots, es presenta una inesperada sortida

Sala 2:

UNA NOCHE PARA SOBREVIVIR
titol

Trailer UNA NOCHE PARA SOBREVIVIR
Horari:
 Feiners: 6.20 - 8.35 - 10.45
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.20 - 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de divuit anys.
 

Sinopsis:
 El mafiós i prolífic sicari de Brooklyn Jimmy Conlon, que abans era conegut com El Cavatumbas, ha tingut millors èpoques. El seu cap i amic de tota la vida és Shawn Maguire. Jimmy, que ara té 55 anys, se sent perseguit pels pecats del seu passat, així com pel detectiu de policia que porta 30 anys darrere d'ell. Últimament, sembla que l'únic consol que troba Jimmy és al fons d'un got de whiskey. Però quan el fill de Jimmy, Mike, que viu allunyat del seu pare, es converteix en un objectiu, Jimmy ha de triar entre la família de criminals a la qual havia escollit pertànyer i la seva família autèntica, a la qual havia abandonat feia molt de temps.

Sala 3:

LA OVEJA SHAUN
titol

Trailer LA OVEJA SHAUN
Horari:
 Feiners: 6.30
 Dissabte i diumenge: 4.30 - 6.30

titolClassificació:
 Apta per a tots els públics.
 

Sinopsis:
 La vida en la granja puede ser un poco aburrida. Día tras día, Shaun se limita a hacer lo que el Granjero manda. Hasta el moño de la monotonía, a Shaun se le ocurre el modo de disfrutar de un día libre, ¡pero los deseos no siempre acaban como uno espera! Junto con las demás ovejas, idea un astuto plan: engañar al Granjero y dormirle saltando una valla mientras el pobre incauto las cuenta. Después, lo dejan cuidadosamente en una vieja caravana con todo preparado para hacerle creer que es de noche. Pero cuando Bitzer descubre lo que han hecho, se acabó la diversión: intentan sacar al Granjero de la caravana, pero el vehículo comienza a moverse y echa a rodar por la carretera con el Granjero aún dormido dentro. Bitzer se lanza a la persecución de la caravana, que va derechita a la Gran Ciudad.
Shaun y el rebaño se quedan entretanto en la granja, pero la situación se desmadra y Bitzer y el Granjero no aparecen, así que las ovejas deciden marcharse para tratar de solucionar el problemón que han armado. ¿Encontrará Shaun al Granjero antes de que sea demasiado tarde?

Sala 3:

EL ÚLTIMO LOBO
titol

Trailer EL ÚLTIMO LOBO
Horari:
 Tots: 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de set anys.
 

Sinopsis:
 1969. Chen Zhen, un jove estudiant de Beijing, és enviat a Mongòlia Interior per educar a una tribu de pastors nòmades. Vivint en un llogaret rural, l'estudiant haurà d'adaptar-se a una vida hostil i vertiginosa envoltat d'una de les criatures més temudes i reverenciadas de la terra: el llop.
Seduït per la relació gairebé mística entre aquestes criatures i els pastors, captura un llobató per domesticar-ho. L'emotiva relació entre Chen i el seu nou amic es veu amenaçada quan un representant regional de l'autoritat central decideix eliminar com sigui a tots els llops de la regió.
De Jean-Jacques Annaud, director de "L'Ós", "El Nom de la Rosa" i "Set Anys en el Tibet" arriba una emocionant i èpica història sobre la unió de l'home i el llop.

Sala 4:

LA SERIE DIVERGENTE: INSURGENTE
titol

Trailer LA SERIE DIVERGENTE: INSURGENTE
Horari:
 Feiners: 6.20
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.20

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 "La sèrie Divergent: Insurgent" eleva les apostes en favor de Tris mentre busca aliats i respostes en les ruïnes d'una Chicago futurista. Tris i Cuatro són ara fugitius perseguits per Jeanine, líder de l'elit famolenca de poder de Erudició. En una cursa contra el temps, han de descobrir allò pel que la família de Tris sacrificar les seves vides per tal de protegir, i per què els líders d'Erudició faran el que sigui necessari per detenir-los. Turmentada per les decisions del passat però desesperada per protegir els seus éssers estimats, Tris, amb Cuatro al seu costat, s'enfronta a un desafiament impossible rere l'altre alhora que descobreix la veritat sobre el passat i, en última instància, el futur de la seva món.

Sala 4:

MORTDECAI
titol

Trailer MORTDECAI
Horari:
 Tots: 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 Mentre sorteja a uns russos cabrejats, a l'El meu5 britànic, a la seva esposa de cames impossibles i a un terrorista internacional, l'elegant marxant d'art i granuja a temps parcial, Charlie Mortdecai (Johnny Depp), haurà de creuar el globus armat únicament amb la seva elegància i el seu encant especial en una carrera per recuperar una pintura robada que, es rumorea, conté el codi de compte d'un banc perdut ple d'or Nazi.

Sala 5:

FAST & FURIOUS 7
titol

Trailer FAST & FURIOUS 7
Horari:
 Feiners: 7.30 - 10.30
 Dissabte i diumenge: 4.30 - 7.30 - 10.30

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de setze anys.
 

Sinopsis:
 Continuant amb les gestes mundials de la imparable franquícia per a amants de la velocitat, Vin Dièsel, Paul Walker i Dwayne Johnson encapçalen de nou el repartiment de FAST & FURIOUS 7. James Wan dirigeix el nou lliurament d'aquesta saga d'èxit arrollador, que compta amb destacades reaparicions com Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky i Lucas Black. A aquest elenc s'uneixen estels internacionals del cinema d'acció per debutar en la franquícia, com Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey i Kurt Russell. Neal H. Moritz, Vin Dièsel i Michael Fottrell tornen a encarregar-se de la producció i el guió és a càrrec de Chris Morgan.

PROPERES ESTRENES

EL MAESTRO DEL AGUA


Trailer PROPERES ESTRENES
PROPERES ESTRENES

Estrena divendres 24 d' abril

Zona Privada
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .