» Roses

» Cinemes

Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Versión ImprimibleImprimir  |  Envíar a un amigoEnviar Català |
cinemes de rosescinemes de roses localització Web Oficial
Cinemes Roses
http://www.cinemesroses.com


PROGRAMACIÓ DEL 22 AL 28 D´AGOST.

Sala 1:

LUCY
titol

Trailer LUCY
Horari:
 Feiners: 6.25 - 8.35 - 10.45
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25 - 8.35 - 10.45

Sinopsis:
 Lucy és una jove que fa de de traficant amagant la droga dintre el seu cos. Però un dia una de les bosses que transporta es trenca i el seu cos absorveix els narcòtics. En comptes d'anar directament a l'hospital, adquireix poders sobrenaturals que converteix Lucy en una màquina de matar.

Sala 2:

INFILTRADOS EN LA UNIVERSIDAD
titol

Trailer INFILTRADOS EN LA UNIVERSIDAD
Horari:
 Feiners: 6.20 - 8.35 - 10.50
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.20 - 8.35 - 10.50

Sinopsis:
 Els agents de policia Jenko i Schmidt s'han d'infiltrar en un campus universitari amb la missió de desarticular una xarxa de narcotraficants.

Sala 3:

CÓMO ENTRENAR A TU DRAGÓN 2
titol

Trailer CÓMO ENTRENAR A TU DRAGÓN 2
Horari:
 Feiners: 6.25
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25

Sinopsis:
 Astrid i la resta de la colla han aconseguit conviure amb els dracs sense cap problema. Fins i tot, a l'illa, es practica un nou esport: les curses de dracs. Explorant nous mons, un dia, descobreixen una cova de gel, on viuen centenars de dracs salvatges.

Sala 3:

LOS MERCENARIOS 3
titol

Trailer LOS MERCENARIOS 3
Horari:
 Tots: 8.30 - 10.50

Sinopsis:
 A "Los mercenarios 3", Barney (Silvester Stallone), Christmas (Jason Statham) i la resta de l'equip s'enfronten a Conrad Stonebanks (Mel Gibson), l'home que va fundar els Mercenaris fa anys abans de convertir-se en un despietat traficant d'armes i al qual Barney va haver de matar... o això creia fins ara. Stonebanks, que ja va esquivar la mort un cop, té un sol objectiu: acabar amb els Mercenaris, però els plans de Barney són altres, i decideix que el millor és reclutar sang nova per lluitar contra la vella generació. Reuneix un grup compost per homes més joves, més ràpids i amb més coneixements tècnics. La missió, vella escola contra nova escola, es converteix en la batalla més personal que han lliurat els Mercenaris.

Sala 4:

KHUMBA
titol

Trailer KHUMBA
Horari:
 Feiners: 6.30
 Dissabte i diumenge: 4.30

Sinopsis:
 Narra la història de Khumba, una zebra amb només la meitat del seu cos de ratlles, a la qual tots culpen de la falta de pluges. Pressionada pel ramat, Khumba decideix embarcar-se en una audaç missió per aconseguir les ratlles que li falten. L'esperen moltes aventures, en aquest llarg viatge, però sobretot aprendrà que la diferència fa que un pugui ser la força de tot el ramat.

Sala 4:

STEP UP: ALL IN
titol

Trailer STEP UP: ALL IN
Horari:
 Feiners: 8.35 - 10.45
 Dissabte i diumenge: 6.20 - 8.35 - 10.45

Sinopsis:
 En aquesta nova entrega de la saga "Step up", els joves ballarins s'enfrontaran a Las Vegas, en una batalla que definirà els seus somnis i canviarà les seves vides.

Sala 5:

GUARDIANES DE LA GALAXIA
titol

Trailer GUARDIANES DE LA GALAXIA
Horari:
 Feiners: 6.20 - 8.40 - 11.00
 Dissabte i diumenge: 4.00 - 6.20 - 8.40 - 11.00

Sinopsis:
 L'aventurer Peter Quill s'apodera d'un misteriós objecte que Ronan, un caçarecompenses molt avariciós i perillós intenta robar-li. Per defensar-se i poder escapar-se, Quill forma un equip de quatre inadaptats: Rocket, un mapatxe modificat genèticament i que va armat amb un rifle; Drax, un monstre gegant; Groot un arbre que camina, i l'enigmàtica Gamora, una guererra de pell verda.

PROPERES ESTRENES

EL NIÑO


Trailer PROPERES ESTRENES
PROPERES ESTRENES

Estrena divendres 29 d´agost

Zona Privada