» Roses

» Cinemes

Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Versión ImprimibleImprimir  |  Envíar a un amigoEnviar Català |
 
cinemes de rosescinemes de roses localització Web Oficial
Cinemes Roses
http://www.cinemesroses.com

PROGRAMACIÓ DEL 28 D´AGOST AL 3 DE SETEMBRE DE 2015

Sala 1:

VACACIONES
titol

Trailer VACACIONES
Horari:
 Feiners: 6.25 - 8.35
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25 - 8.35

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 La següent generació dels Griswold torna amb “Vacances”, de New Line Cinema, protagonitzada per Ed Helms (de la saga “Resacón”) i Christina Applegate (de les pel·lícules de “El reporter”), i que presenta a la família en una altra eixelebrada aventura. La cinta suposa el debut com a directors de Jonathan Goldstein i John Francis Daley.
Seguint les petjades del seu pare i amb l'esperança de construir aquest vincle familiar que tant anhela, un Rusty Griswold (Helms) ja major decideix donar una sorpresa a la seva dona, Debbie (Applegate), i als seus dos fills amb un viatge travessant el país fins a arribar a el “parc d'atraccions favorit de les famílies nord-americanes”, Walley World

Sala 1:

Y DE REPENTE TÚ
titol

Trailer Y DE REPENTE TÚ
Horari:
 Tots: 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de setze anys.
 

Sinopsis:
 Des de petita, Amy (Amy Schumer) ha sentit al pocavergonya del seu papà (Colin Quinn) dir que la monogàmia no és un estat realista. La periodista, que escriu per a una revista, viu d'acord amb les creences de papà, gaudint el que li sembla ser una vida sense lligams, lliure d'avorrides promeses romàntiques. No obstant això, ha arribat a un punt mort. Quan descobreix que s'està enamorant de l'home al que dedica un article, un encantador i reeixit metge esportiu anomenat Aaron Conners (Bill hader), Amy es planteja si els adults de debò, entre els quals està Aaron, potser no estiguin tan equivocats.

Sala 2:

EL SECRETO DE ADALINE
titol

Trailer EL SECRETO DE ADALINE
Horari:
 Feiners: 6.20 - 8.35
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.20 - 8.35

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de set anys.
 

Sinopsis:
 Adaline Bowman (Blake Lively), qui als 29 anys miraculosament va deixar d'envellir per vuit dècades, ha portat una vida solitària, allunyada de tot aquell que pogués revelar el seu secret. No obstant això, una trobada casual amb el carismàtic filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) desperta la seva passió per la vida i l'amor. Un cap de setmana amb els pares de Ellis (Harrison Ford i Kathy Baker) posa en risc el seu secret, per la qual cosa haurà de prendre la decisió que canviarà la seva vida per sempre.

Sala 2:

OPERACIÓN U.N.C.L.E.
titol

Trailer OPERACIÓN U.N.C.L.E.
Horari:
 Tots: 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 “Operació U.N.C.L.E”, dirigida per Guy Ritchie, és una adaptació molt nova de la popular sèrie de televisió “L'agent de CIPOL” de la dècada de 1960. La pel·lícula està protagonitzada per Henry Cavill (“L'home d'acer”) com Napoleon Sol i Armie Hammer (“La xarxa social”) com Illya Kuryakin.
Situada amb el teló de fons de l'auge de la Guerra Freda, “Operació U.N.C.L.E.” se centra en l'agent de la CIA Napoleon Sol i l'agent del KGB Illya Kuryakin. Obligats a apartar les seves diferències, llargament arrelades, tots dos s'uneixen per formar un equip que durà a terme una missió conjunta per posar fi a una misteriosa organització criminal internacional, que pretén desestabilitzar el fràgil equilibri de poder resultant de la proliferació d'armes i tecnologia nuclear. L'única pista que tenen és la filla d'un científic alemany desaparegut, que és la clau per infiltrar-se en l'organització criminal, i han de lluitar contra el temps per trobar al científic i evitar una catàstrofe mundial.

Sala 3:

CUATRO FANTÁSTICOS
titol

Trailer CUATRO FANTÁSTICOS
Horari:
 Feiners: 6.25 - 8.35 - 10.45
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25 - 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de set anys.
 

Sinopsis:
 QUATRE FANTÀSTICS, una recreació contemporània de l'original equip de superherois de Marvel, que constitueixen l'èxit més durador de l'editorial, gira entorn de quatre joves inadaptados que són tele-transportats a un univers alternatiu i perillós, que transforma el seu aspecte físic de manera sorprenent. Amb les seves vides irrevocablement trastocades, l'equip ha d'aprendre a utilitzar les seves noves habilitats i treballar junts per salvar a la Terra d'un antic amic convertit en enemic.

Sala 4:

DEL REVÉS (INSIDE OUT)
titol

Trailer DEL REVÉS (INSIDE OUT)
Horari:
 Feiners: 6.25
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25

titolClassificació:
 Apta per a tots els públics.
 

Sinopsis:
 Créixer pot ser un camí ple de sots i Riley no és una excepció. Es veu obligada a deixar enrere la seva vida en el Mig Oest americà perquè el seu pare troba una nova feina a San Francisco. Com tots nosaltres, Riley es deixa guiar per les seves emocions: Alegria, Por, Ira, Enuig i Tristesa. Les emocions viuen en la Caserna General, el centre de control de la ment de Riley, des d'on l'ajuden a superar els problemes de la vida quotidiana. Mentre Riley i les seves emocions s'esforcen per adaptar-se a una nova vida a San Francisco, la confusió s'apodera de la Caserna General. Encara Alegria, l'emoció més important de Riley, intenta mantenir una actitud positiva, el conflicte d'emocions sorgeix en haver de fer front a una nova ciutat, una nova casa i una nova escola.

Sala 4:

EXTINCTION
titol

Trailer EXTINCTION
Horari:
 Tots: 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de setze anys.
 

Sinopsis:
 Nou anys després que una infecció convertís a gran part de la humanitat en criatures salvatges i sense intel·lecte, Patrick, Jack i la seva filla Dl. sobreviuen solos als afores de Harmony, un racó oblidat cobert per neus perennes. No obstant això, alguna cosa terrible va ocórrer entre Patrick i Jack i un odi profund perdura entre ells. Quan els infectats reapareixen, tots dos hauran de deixar enrere el seu rancor per sobreviure i protegir el que més volen, a la petita Dl..

Sala 5:

ATRAPA LA BANDERA
titol

Trailer ATRAPA LA BANDERA
Horari:
 Feiners: 6.25 - 8.35 - 10.45
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25 - 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 Apta per a tots els públics.
 

Sinopsis:
 A 'Atrapa la bandera', un milionari texà vol colonitzar la Lluna i explotar tots els seus recursos. Mike Goldwing, un nen de 12 anys, va fer tot el possible per parar-li juntament amb la seva nòvia, el seu avi i un camaleó robotitzat. Dirigeix Enrique Gato ("Les aventures de Tadeo Jones").

PROPERES ESTRENES

ANACLETO: AGENTE SECRETO


Trailer PROPERES ESTRENES
PROPERES ESTRENES

Estrena divendres 4 de setembre

Zona Privada
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .