» Roses

» Cinemes

Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Versión ImprimibleImprimir  |  Envíar a un amigoEnviar Català |
 
cinemes de rosescinemes de roses localització Web Oficial
Cinemes Roses
http://www.cinemesroses.com

PROGRAMACIÓ DEL 24 AL 30 DE JULIOL DE 2015

Sala 1:

DEL REVÉS (INSIDE OUT)
titol

Trailer DEL REVÉS (INSIDE OUT)
Horari:
 Feiners: 6.25 - 8.35
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25 - 8.35

titolClassificació:
 Apta per a tots els públics.
 

Sinopsis:
 Créixer pot ser un camí ple de sots i Riley no és una excepció. Es veu obligada a deixar enrere la seva vida en el Mig Oest americà perquè el seu pare troba una nova feina a San Francisco. Com tots nosaltres, Riley es deixa guiar per les seves emocions: Alegria, Por, Ira, Enuig i Tristesa. Les emocions viuen en la Caserna General, el centre de control de la ment de Riley, des d'on l'ajuden a superar els problemes de la vida quotidiana. Mentre Riley i les seves emocions s'esforcen per adaptar-se a una nova vida a San Francisco, la confusió s'apodera de la Caserna General. Encara Alegria, l'emoció més important de Riley, intenta mantenir una actitud positiva, el conflicte d'emocions sorgeix en haver de fer front a una nova ciutat, una nova casa i una nova escola.

Sala 1:

ETERNAL
titol

Trailer ETERNAL
Horari:
 Tots: 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de setze anys.
 

Sinopsis:
 Un ric empresari amb càncer terminal se sotmet a un procediment mèdic radical que consisteix a transferir la seva consciència a un cos sa i jove. Tot va bé fins que comença a descobrir que el cos que habita pertanyia a una persona que ho va vendre a canvi de diners per a la seva família. Amb aquest descobriment posarà la seva vida en perill ja que en aquest lucratiu negoci no poden quedar caps per lligar.

Sala 2:

ANT-MAN
titol

Trailer ANT-MAN
Horari:
 Feiners: 6.20 - 8.35 - 10.50
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.20 - 8.35 - 10.50

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de set anys.
 

Sinopsis:
 ‘Ant-Man’ de Marvel Studios, en cinemes a l'estiu de 2015. La propera evolució de l'Univers Cinematogràfic de Marvel porta a un membre fundador dels Venjadors a la gran pantalla per primera vegada amb la nova pel·lícula de Marvel, ‘Ant-Man’, quan l'expert lladre Scott Lang ha d'acceptar el seu heroi interior i ajudar al seu mentor, el Dr. Hank Pym, a protegir el secret darrere de l'espectacular vestit de Ant-Man d'una nova generació d'enormes amenaces.

Sala 3:

SOLO QUÍMICA
titol

Trailer SOLO QUÍMICA
Horari:
 Feiners: 6.25 - 8.35
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25 - 8.35

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de set anys.
 

Sinopsis:
 Olivia Romero, més coneguda com Oli, té 22 anys, treballa en una perfumeria i encara no sap exactament què fer amb la seva vida. Només sap que està enamorada del popular actor argentí Eric Soto, un jove que porta tota la seva vida entre càmeres, sets de rodatge i estrenes. Eric està acostumat a una vida de luxe on les aparences són el més important. Però alguna cosa li crida l'atenció quan es creua amb Oli, que posseeix una espontaneïtat a la qual no està acostumat

Sala 3:

TERMINATOR GÉNESIS
titol

Trailer TERMINATOR GÉNESIS
Horari:
 Tots: 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 Quan el líder de la Resistència, John Connor (Jason Clarke), envia al Sergent Kyle Reese (Jai Courtney) de tornada a 1.984 per protegir a Sarah Connor (Emilia Clarke) i salvaguardar el futur es produirà un inesperat gir dels esdeveniments que crearà una fractura en la línia temporal. Ara, el Sergent Reese es troba en una nova i desconeguda versió del passat on es trobarà amb aliats inesperats, com el Guardià (Arnold Schwarzenegger), perillosos enemics nous i una inesperada missió: reiniciar el futur.

Sala 4:

LOS MINIONS
titol

Trailer LOS MINIONS
Horari:
 Feiners: 6.25
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25

titolClassificació:
 Apta per a tots els públics.
 

Sinopsis:
 La història de MINIONS, d'Universal Pictures i Illumination Entertainment, remunta a l'alba dels temps. Els Minions van començar com a organismes grocs unicel·lulars i van evolucionar a través de les edats, servint sempre als amos més menyspreables. Davant la seva incapacitat per mantenir a aquests amos – des del T. Rex a Napoleó –, els Minions es troben sols i cauen en una profunda depressió.
No obstant això, un d'ells, anomenat Kevin, té un pla. Acompanyat pel rebel adolescent Stuart i l'adorable Bob, decideix llançar-se al món a la recerca d'un nou amo malévolo a qui els seus germans puguin seguir.
El trio emprèn un emocionant viatge que els portarà a un amo potencial, en realitat una mestressa, la primera supervillana que mai ha conegut el món, la terrible Scarlet Overkill. Passaran de la gelada Antàrtida, a la ciutat de Nova York en els anys seixanta, per acabar en el Londres la mateixa època, on hauran d'enfrontar-se al major repte fins avui: salvar a la raça Minion de l'anihilació.

Sala 4:

ELIMINADO
titol

Trailer ELIMINADO
Horari:
 Tots: 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de setze anys.
 

Sinopsis:
 ELIMINAT, d'Universal Pictures, ens introdueix en una nova època de terror, el terror tecnològic que es genera a través d'internet i dels ordinadors. Una figura invisible persegueix a una adolescent i als seus amics a la recerca de venjança per un vídeo vergonyant. L'assetjament provocat per l'enregistrament, va portar a la protagonista a llevar-se la vida fa un any.

Sala 5:

PIXELS
titol

Trailer PIXELS
Horari:
 Feiners: 6.25 - 8.35 - 10.45
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25 - 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de set anys.
 

Sinopsis:
 En Pixels, alienígenes intergalácticos reben senyals de videojocs arcade clàssics i els malinterpretan com una declaració de guerra contra ells, així que decideixen atacar la Terra utilitzant aquests jocs com a model per als seus múltiples atacs. El President Will Cooper (Kevin James) ha de recórrer a el seu amic de la infància, qui anés campió de videojocs en els anys 80, Sam Brenner (Adam Sandler), ara reconvertit en instal·lador de sistemes de cinema a casa, per liderar un equip de jugadors de videojocs de la vella escola - antics "arcaders" - (Peter Dinklage i Josh Gad) que pugui derrotar als extraterrestres i salvar el planeta. A ells s'unirà la Tinent Coronel Violet Van Patten (Michelle Monaghan), una especialista a proveir als "arcaders" d'armes úniques per lluitar contra els alienígenes.

PROPERES ESTRENES

TED 2


Trailer PROPERES ESTRENES
PROPERES ESTRENES

Estrena divendres 31 de juliol

Zona Privada
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .