» Roses

» Cinemes

Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Versión ImprimibleImprimir  |  Envíar a un amigoEnviar Català |
 
cinemes de rosescinemes de roses localització Web Oficial
Cinemes Roses
http://www.cinemesroses.com

PROGRAMACIÓ DEL 3 AL 9 DE JULIOL DE 2015

Sala 1:

SAN ANDRÉS
titol

Trailer SAN ANDRÉS
Horari:
 Feiners: 6.20 - 8.35 - 10.50
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.20 - 8.35 - 10.50

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 Després que la falla de Sant Andrés finalment cedeixi i desencadeni un terratrèmol de magnitud 9 a Califòrnia, un pilot d'helicòpter de recerca i rescat (Dwayne Johnson) i la seva exdona decideixen anar junts de Los Angeles a San Francisco per salvar la seva filla. No obstant això, aquest perillós viatge cap al nord és només el principi, i quan creuen que el pitjor ja ha passat ... en realitat només acaba de començar.

Sala 2:

ESPÍAS
titol

Trailer ESPÍAS
Horari:
 Feiners: 6.20 - 8.35 - 10.50
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.20 - 8.35 - 10.50

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de setze anys.
 

Sinopsis:
 Susan Cooper (Melissa McCarthy) és una analista de la CIA, sense pretensions i amarrada a un escriptori, a més de l'heroïna oblidada de les missions més perilloses de l'Agència. Però quan el seu company (Jude Law) desapareix del mapa i un altre agent important (Jason Statham) està en perill, es presenta voluntària per infiltrar, amb el màxim secret, en el món d'un mortífer traficant d'armes i evitar així un desastre mundial.

Sala 3:

JURASSIC WORLD
titol

Trailer JURASSIC WORLD
Horari:
 Feiners: 6.20 - 8.35 - 10.50
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.20 - 8.35 - 10.50

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 Vint-i-dos anys després dels esdeveniments de Parc Juràsic (1993), Illa Ennuvola té ara un parc temàtic de dinosaures en ple funcionament anomenat Jurassic World, com l'hi havia previst John Hammond. Després de 10 anys de funcionament, les taxes de visitants estan en declivi, i amb la finalitat de complir amb el mandat corporatiu, creen una nova atracció per rescatar l'interès dels visitants, la qual cosa dóna com resultat alguna cosa horrible.

Sala 4:

CAMPANILLA Y LA LEYENDA DE LA BESTIA
titol

Trailer CAMPANILLA Y LA LEYENDA DE LA BESTIA
Horari:
 Dissabte i diumenge: 4.15

titolClassificació:
 Apta per a tots els públics.
 

Sinopsis:
 En la Llegenda de la bèstia, Campaneta i les fades de Disney s'embarquen en una èpica aventura d'acció plena de sentiment i suspens. La divertida i hàbil Fawn, fada dels animals, pensa que no s'ha de jutjar per les aparences i es fa amiga d'una gegantesca criatura misteriosa coneguda com La Bèstia. Campaneta i les seves amigues no estan molt convençudes amb aquesta nova incorporació a la Hondonada de les Fades, però les fades exploradores d'elit decideixen capturar al monstre abans que destrueixi la seva llar. Fawn haurà de confiar en el seu instint i fer un acte de fe si espera convèncer a les noies que cal salvar a la Bèstia.

Sala 4:

AHORA O NUNCA
titol

Trailer AHORA O NUNCA
Horari:
 Tots: 6.25 - 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 Eva i Alex són una parella que, després d'anys de festeig, decideix casar-se al lloc en el qual es van enamorar, un petit poblet del camp anglès, però una vaga de controladors impedeix que el nuvi i els convidats es reuneixin amb la núvia i seu sèquit.

Sala 5:

LOS MINIONS
titol

Trailer LOS MINIONS
Horari:
 Feiners: 6.25 - 8.35 - 10.45
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25 - 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 Apta per a tots els públics.
 

Sinopsis:
 La història de MINIONS, d'Universal Pictures i Illumination Entertainment, remunta a l'alba dels temps. Els Minions van començar com a organismes grocs unicel·lulars i van evolucionar a través de les edats, servint sempre als amos més menyspreables. Davant la seva incapacitat per mantenir a aquests amos – des del T. Rex a Napoleó –, els Minions es troben sols i cauen en una profunda depressió.
No obstant això, un d'ells, anomenat Kevin, té un pla. Acompanyat pel rebel adolescent Stuart i l'adorable Bob, decideix llançar-se al món a la recerca d'un nou amo malévolo a qui els seus germans puguin seguir.
El trio emprèn un emocionant viatge que els portarà a un amo potencial, en realitat una mestressa, la primera supervillana que mai ha conegut el món, la terrible Scarlet Overkill. Passaran de la gelada Antàrtida, a la ciutat de Nova York en els anys seixanta, per acabar en el Londres la mateixa època, on hauran d'enfrontar-se al major repte fins avui: salvar a la raça Minion de l'anihilació.

PROPERES ESTRENES

TERMINATOR GÉNESIS


Trailer PROPERES ESTRENES
PROPERES ESTRENES

Estrena divendres 10 de juliol

Zona Privada
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .