» Roses

» Cinemes

Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Versión ImprimibleImprimir  |  Envíar a un amigoEnviar Català |
 
cinemes de rosescinemes de roses localització Web Oficial
Cinemes Roses
http://www.cinemesroses.com

PROGRAMACIÓ DEL 22 AL 28 DE MAIG DE 2015

Sala 1:

POLTERGEIST
titol

Trailer POLTERGEIST
Horari:
 Feiners: 6.25 - 8.35 - 10.45
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25 - 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 El llegendari realitzador Sam Raimi ("Spiderman", "Possessió Infernal", "El crit") i el director Gil Kenan ("Monster House") posen al dia el clàssic relat d'una família la casa està habitada per forces malignes. Quan les aterridores aparicions intensifiquen els seus atacs i capturen a la filla més petita, la família ha de unir-se per rescatar-abans que desaparegui per sempre.

Sala 2:

DANDO LA NOTA: AÚN MÁS ALTO
titol

Trailer DANDO LA NOTA: AÚN MÁS ALTO
Horari:
 Feiners: 6.20 - 8.35 - 10.45
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.20 - 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de set anys.
 

Sinopsis:
 Les Belles de Barden tornen per conquerir el món en DONANT LA NOTA - ENCARA MÉS ALT, la seqüela del superèxit mundial de taquilla sobre un grup de inadaptades totalment captivadores amb una cosa en comú: el irresistiblement bé que sonen quan s'ajunten per cantar, ¡ ara més compenetrades ja límit que mai! Ja fa tres anys des que les Belles es van valer de les seves inconfusibles veus, el seu estil i la seva desimboltura per convertir-se en el primer grup a capella totalment femení en guanyar un campionat nacional, però quan queden vetades després d'un escàndol que amenaça de arruïnar-seu últim any en Barden, les ja tricampeonas del títol comencen a témer que aquest cop no seran capaços de recuperar l'harmonia. Aferrant-se a l'última oportunitat de redimir el seu llegat, les Belles hauran de lluitar pel seu dret a guanyar el Campionat del Món de Cant a Capella a Copenhaguen. I, mentre intenten per tots els mitjans bregar amb la pressió del domini musical de grups consagrats, hauran d'apostar per la unió més que mai per donar amb la veu necessària per brillar entre els seus rivals.

Sala 3:

DISNEY JUNIOR PARTY
titol

Trailer DISNEY JUNIOR PARTY
Horari:
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25

titolClassificació:
 Apta per a tots els públics.
 

Sinopsis:
 Disney Junior Party es mucho más que una película; se trata de una experiencia interactiva en cines para niños en edad preescolar. Ideal para iniciar a los más pequeños en sesiones cinematográficas, 'Disney Junior Party' ofrece pequeñas historias inéditas protagonizadas por Mickey, Doctora Juguetes y la Princesa Sofía donde se intercalan videoclips y juegos que animan a los niños a cantar y bailar de la mano de un maestro de ceremonias de excepción: Mickey Mouse. Película recomendada para niños a partir de 3 años.

Sala 3:

VENGADORES: LA ERA DE ULTRÓN
titol

Trailer VENGADORES: LA ERA DE ULTRÓN
Horari:
 Tots: 8.00 - 10.40

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de set anys.
 

Sinopsis:
 Quan Tony Stark inicia un programa per mantenir una latent pau mundial, les coses no van com havien planejat, i els herois més poderosos de la Terra, incloent Iron Man, Capità Amèrica, Thor, Hulk, la Vídua Negra i Ull de Falcó, es posen a prova en una última batalla per salvar el planeta de la destrucció a les mans del malvat Ultrón.

Sala 4:

LA DAMA DE ORO
titol

Trailer LA DAMA DE ORO
Horari:
 Feiners: 6.25 - 8.35
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25 - 8.35

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de set anys.
 

Sinopsis:
 Es basa en una història real. Maria Altmann (Helen Mirren), una dona jueva que després de fugir de Viena seixanta anys enrere durant la Segona Guerra Mundial, emprèn un viatge per reclamar les possessions que els nazis van confiscar a la seva família, entre elles la cèlebre obra de Gustav Klimt 'Retrat de Adele Bloch-Bauer I '. El jove advocat Randy Schoenberg (Ryan Reynolds) l'acompanyarà en aquesta lluita que els portarà fins al cor del govern austríac i la Cort Suprema dels Estats Units. Pel camí, Maria s'haurà d'enfrontar a les terribles veritats del seu passat.

Sala 4:

EL VIAJE MÁS LARGO
titol

Trailer EL VIAJE MÁS LARGO
Horari:
 Tots: 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 Història d'amor entre Luke, un antic campió de rodeo buscant la seva tornada a la competició, i Sophia, una estudiant a punt d'embarcar en el seu somni de treballar en el món de l'art a Nova York.

Sala 5:

MAD MAX: FURIA EN LA CARRETERA
titol

Trailer MAD MAX: FURIA EN LA CARRETERA
Horari:
 Feiners: 6.20 - 8.35 - 10.50
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.20 - 8.35 - 10.50

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de setze anys.
 

Sinopsis:
 Del director George Miller, creador del gènere apocalíptic i mestre de la llegendària franquícia “Mad Max”, ve “Mad Max: Fúria en la carretera”, una volta al món del guerrer de la carretera, Max Rockatansky.
Perseguit pel seu turbulento passat, Mad Max creu que la millor forma de sobreviure és anar solament pel món. No obstant això, es veu arrossegat a formar part d'un grup que fuig a través del desert en un War Rig conduït per una Emperadriu d'elit: Furiosa. Escapen d'una Ciutadella tiranizada per Immortan Joe, a qui han arrabassat alguna cosa irreemplazable. Enfuriat, el Senyor de la Guerra mobilitza a totes les seves bandes i persegueix implacablement als rebels en la Guerra de la Carretera d'altes revolucions.

PROPERES ESTRENES

TOMORROWLAND


Trailer PROPERES ESTRENES
PROPERES ESTRENES

Estrena divendres 29 de maig

Zona Privada
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .