» Roses

» Cinemes

Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Versión ImprimibleImprimir  |  Envíar a un amigoEnviar Català |
 
cinemes de rosescinemes de roses localització Web Oficial
Cinemes Roses
http://www.cinemesroses.com

PROGRAMACIÓ DEL 2 AL 8 D´OCTUBRE DE 2015

Sala 1:

IRRATIONAL MAN.
titol

Trailer IRRATIONAL MAN.
Horari:
 Feiners: 6.25
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 El professor de filosofia Abe Lluc està per terra a nivell emocional, incapaç de trobar l'alegria o el significat a la seva vida. L'Abe té la sensació que tot el que ha intentat fer, ja sigui com a activista polític o professor, no ha tingut la més mínima importància. Poc després d'arribar a la universitat d'una petita ciutat on va impartir classe, L'Abe es relaciona amb dues dones: la Rita Richards, una solitària professora que busca que la rescati de la seva infeliç matrimoni; i la Jill Pollard, la seva millor estudiant, que acaba per convertir-se en la seva amiga més propera. Tot i que la Jill està enamorada del seu nòvio Roy, no pot evitar trobar irresistible la personalitat artística i turmentada de l'Abe, així com el seu exòtic passat. Fins i tot quan l'Abe deixa senyals del seu desequilibri mental, la fascinació de la Jill no fa més que créixer. No obstant això, quan ella tracta de convertir la seva relació en alguna cosa més romàntic, ell la rebutja. La pura casualitat ho canvia tot quan l'Abe i la Jill escolten la conversa d'un estrany i es submergeixen en el més profund d'ella. Només quan l'Abe pren una profunda decisió és capaç de tornar a abraçar la vida al màxim. Però aquesta elecció posarà en marxa una cadena d'esdeveniments que afectaran la Jill, la Rita i a ell mateix per sempre.

Sala 1:

EVEREST
titol

Trailer EVEREST
Horari:
 Tots: 8.30 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 Inspirada en els increïbles esdeveniments que van tenir lloc durant un intent per arribar al pic més alt del món, 'Everest' descriu l'impressionant recorregut de dues expedicions que s'enfronten a una de les pitjors tempestes de neu que l'home mai ha conegut. El tremp dels alpinistes és posat a prova quan es veuen obligats a lluitar contra la fúria desfermada dels elements i superar obstacles impossibles, en un desesperat esforç per sobreviure.

Sala 2:

HITMAN: AGENTE 47
titol

Trailer HITMAN: AGENTE 47
Horari:
 Feiners: 6.25 - 8.35 - 10.45
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25 - 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de setze anys.
 

Sinopsis:
 "Agent 47" se centra en un assassí d'elit que ha estat genèticament alterat per ser convertit en una màquina de matar perfecta, i que és conegut pels dos últims dígits del seu codi, tatutado al clatell: "47". El seu objectiu és acabar amb una megacorporación que planeja revelar els secrets del seu organanización secreta. Per a això, forma equip amb una jove.

Sala 3:

EL CORREDOR DEL LABERINTO: LAS PRUEBAS
titol

Trailer EL CORREDOR DEL LABERINTO: LAS PRUEBAS
Horari:
 Feiners: 6.30 - 9.00
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.30 - 9.00

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 En aquest nou capítol de la saga "El Corredor del Laberint", Thomas i la resta de clarianos hauran d'enfrontar al seu major desafiament fins al moment: buscar pistes sobre la misteriosa i poderosa organització coneguda com CRUEL. Aquest viatge els portarà a "La Cremada", un apocalíptic lloc replet d'inimaginables obstacles. Formant equip amb membres de la resistència, els clarianos hauran desemmascarar les forces superiors de CRUEL i esbrinar quins plans tenen per a tots ells.

Sala 4:

ATRAPA LA BANDERA
titol

Trailer ATRAPA LA BANDERA
Horari:
 Dissabte i diumenge: 4.15

titolClassificació:
 Apta per a tots els públics.
 

Sinopsis:
 A 'Atrapa la bandera', un mil·lionari texà vol colonitzar la Lluna i explotar tots els seus recursos. Mike Goldwing, un nen de 12 anys, vol fer tot el possible per parar-li els peus juntament amb la seva nòvia, el seu avi i un camaleó robotitzat. Dirigeix Enrique Gato ("Les aventures de Tadeo Jones").

Sala 4:

EL DESCONOCIDO
titol

Trailer EL DESCONOCIDO
Horari:
 Tots: 6.25 - 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 Carles, executiu de banca, comença la seva rutinària demà portant els seus fills a l'escola. Quan arrenca el cotxe, rep una trucada anònima que li anuncia que té una bomba sota del seu seient. La veu d'un desconegut li comunica que té tot just unes hores per reunir una elevada quantitat de diners; si no ho aconsegueix, el seu cotxe volarà pels aires.

Sala 5:

REGRESIÓN
titol

Trailer REGRESIÓN
Horari:
 Feiners: 6.25 - 8.35 - 10.45
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25 - 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 Minnesota, 1990. El detectiu Bruce Kenner (Ethan Hawke) investiga el cas de la jove Angela (Emma Watson), que acusa al seu pare, John Gray (David Dencik), de cometre un crim inconfessable. Quan John, de forma inesperada i sense recordar el que ha passat, admet la seva culpa, el reconegut psicòleg Dr Raines (David Thewlis) s'incorpora al cas per ajudar a reviure els seus records reprimits. El que descobreixen desemmascara una sinistra conspiració.

PROPERES ESTRENES

PAN (VIAJE A NUNCA JAMÁS)


Trailer PROPERES ESTRENES
PROPERES ESTRENES

Estrena divendres 9 d´octubre

Zona Privada
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .