» Roses

» Cinemes

Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Versión ImprimibleImprimir  |  Envíar a un amigoEnviar Català |
cinemes de rosescinemes de roses localització Web Oficial
Cinemes Roses
http://www.cinemesroses.com

PROGRAMACIÓ DEL 23 AL 30 DE GENER DE 2015

Sala 1:

DIOS MÍO, ¿PERO QUE TE HEMOS HECHO?
titol

Trailer DIOS MÍO, ¿PERO QUE TE HEMOS HECHO?
Horari:
 Feiners: 6.25
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25

titolClassificació:
 Apta per a tots els públics.
 

Sinopsis:
 Els Verneuil són un elegant matrimoni de províncies, tradicional, dels de tota la vida ... Els casaments de les seves primeres tres filles no han estat com els seus pares somiaven. El senyor Verneuil mai va imaginar tenir un gendre musulmà, un jueu i un altre xinès. Els soferts pares esperen que la seva bella filla menor almenys es casi per l'Església.

Sala 1:

BABADOOK
titol

Trailer BABADOOK
Horari:
 Tots: 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de setze anys.
 

Sinopsis:
 Sis anys després de la violenta mort del seu marit, Amelia (Essie Davis) continua perduda intentant educar Samuel (Noah Wiseman), el seu fill de sis anys, que viu aterrit per un monstre que se li apareix en somnis i amenaça amb matar-los. Quan un inquietant llibre de contes anomenat "The Babadook" apareix a casa seva, Samuel es mostra convençut que el Babadook és la criatura sobre la qual ha estat somiant. Quan els seus al·lucinacions entren en una espiral fora de control, es torna impredictible i violent. Amèlia, molt espantada pel comportament del seu fill, es veu forçada a medicarle. Però quan comença a entreveure una presència sinistra al seu voltant, Amelia poc a poc s'adona que allò sobre el que Samuel l'ha estat advertint pot ser real ..

Sala 2:

INTO THE WOODS
titol

Trailer INTO THE WOODS
Horari:
 Feiners: 6.20 - 8.35 - 10.50
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.20 - 8.35 - 10.50

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de set anys.
 

Sinopsis:
 Dirigida pel Rob Marshall i protagonitzada per la Meryl Streep, 'Into the woods' explica la història d'una malvada bruixa que conspira per ensenyar lliçons importants a diversos personatges de contes infantils populars, com la Caputxeta Vermella, la Ventafocs, Jack i les mongetes màgiques i Rapunzel. Però abans que no hi hagi marxa enrere, els seus intrèpids prínceps i cavallers intentaran aturar-la. Es tracta d'un musical de fantasia inspirat en els contes clàssics de la infància però que descobreix una història nova on tots els seus personatges han de conviure i lluitar junts per restablir l'ordre al seu món.

Sala 3:

PADDINGTON
titol

Trailer PADDINGTON
Horari:
 Feiners: 6.25
 Dissabte i diumenge: 4.15 - 6.25

titolClassificació:
 Apta per a tots els públics.
 

Sinopsis:
 Paddington ha crescut en les profunditats de la selva peruana al costat de la seva tia Lucy qui, a causa d'una trobada casual amb un explorador anglès, ha inculcat en el seu nebot el somni de viure una vida emocionant a Londres. Després que un terratrèmol destrueixi la seva llar, la tia Lucy decideix ocultar al seu jove nebot en un vaixell rumb a Anglaterra a la recerca d'una vida millor.
Quan el petit arriba solament a l'estació de Paddington, s'adona que la vida de la ciutat no té res a veure amb el que s'havia imaginat, fins que coneix als Brown, una bondadosa família que l'hi troba amb una etiqueta al voltant del coll en la qual es pot llegir: 'Per favor, cuideu d'aquest ós. Gràcies'. Els Brown li acullen a la seva casa mentre Paddington cerca al famós explorador que va deixar marcada a la seva tia Lucy molts anys enrere.
No obstant això, poc després, una sinistra i atractiva taxidermista es fixa en ell, la qual cosa suposa una amenaça per a la seva llar i per a la seva pròpia vida.

Sala 3:

CORAZONES DE ACERO
titol

Trailer CORAZONES DE ACERO
Horari:
 Tots: 8.15 - 10.40

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de dotze anys.
 

Sinopsis:
 Abril, 1945. Mentre els Aliats inicien la seva ofensiva final en el front europeu, un aguerrit sergent d'artilleria anomenat Wardaddy (Brad Pitt) es troba al comandament d'un tanc Sherman i dels cinc homes que componen la seva dotació, en una missió mortal darrere de les línies enemigues. Superats en nombre i en armament, i amb un soldat novell ficat a les seves files, Wardaddy i els seus homes ho tindran tot en contra en el seu heroic intent de llançar un atac al cor de l'Alemanya Nazi.

Sala 4:

THE IMITATION GAME (DESCIFRANDO ENIGMA)
titol

Trailer THE IMITATION GAME (DESCIFRANDO ENIGMA)
Horari:
 Feiners: 6.20 - 8.35 - 10.45
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.20 - 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de set anys.
 

Sinopsis:
 Durant l'hivern de 1952, les autoritats britàniques van entrar en la llar del matemàtic, analista i heroi de guerra Alan Turing (Benedict Cumberbacht), amb la intenció d'investigar la denúncia d'un robatori.
Al final van acabar arrestant a Turing acusant-li de “indecència greu”, un càrrec que li suposaria una devastadora condemna per una ofensa criminal, ser homosexual. Els oficials no tenien ni idea que en realitat estaven incriminant al pioner de la informàtica actual.
Liderant a un heterogeni grup d'acadèmics, lingüistes, campions d'escacs i oficials d'intel·ligència, se li coneix per haver desxifrat el codi de la infrangible màquina Enigma dels alemanys durant la Segona Guerra Mundial.

Sala 5:

V3NGANZA
titol

Trailer V3NGANZA
Horari:
 Feiners: 6.20 - 8.35 - 10.45
 Dissabte i diumenge: 4.05 - 6.20 - 8.35 - 10.45

titolClassificació:
 No recomanada per a menors de setze anys.
 

Sinopsis:
 Liam Neeson torna com l'exagent especial Bryan Mills a 'Venjança 3' (Taken 3). La seva reconciliació s'ha vist inesperadament truncada després del brutal assassinat de la seva exdona. Consumit per la ira i acusat de la mort de la seva exdona, Mills es veu obligat a fugir de la implacable persecució de la CIA, l'FBI i la policia. Un cop més, hauríem d'intentar seus "habilitats especials" per fer justícia, donar caça als veritables assassins i protegir l'únic que li queda a la vida: la seva filla.

PROPERES ESTRENES

BLACKHAT


Trailer PROPERES ESTRENES
PROPERES ESTRENES

Estrena divendres 30 de gener

Zona Privada