»Llistat»

Notícies Locals

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.
Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Nota:Per publicar articles o textos en aquest apartat, feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.
Autors:Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.
imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  | Últim comentariATENCIÓ

31/01/2008


Canvis a la circulació de Roses durant el Carnaval

 


 
Amb motiu de les desfilades de carrosses i comparses durant el Carnaval de Roseses tallarà l'entrada a la població per l'avinguda de Rhode fins al moll comercialseguintel programa establert per la Policia Local:
 
Dijous, 31 : no es tallarà el carrer tot i que a partir de les 21 h. hi haurà la desfilada del Rei Carnestoltes des de la plaça Catalunya a la Plaça Frederic Rahola. Es podrà circular, però amb lentitud, mentre duri la comitiva, una mitja hora.
 
Divendres, 1: A les 15 h. es tallarà l'entrada a la població per l'avinguda de Rhode a l'altura de la rotondade l'elefant Blau. Només hi tindran accés les carrossesi els veïns autoritzats. Es reobrirà el pas un cop s'hagi acabat la desfilada que es calcula serà entre la una i les dues de la matinada, depenent de la seva durada.
 
Dissabte, 2: A les 14,30 h és tallarà l'entrada la població en el mateix punt que divendres. Es reobrirà entre les 19 i les 20, depenent de la durada de la desfilada.
 
Diumenge, 3: Es tallarà l'entrada a la població en els mateix punt que els dies anteriors, a les 14,30 h. Es reobrirà entre les 16 i les 17, depenent de la durada de la desfilada.
 
L'alternativa pels vehicles que vulguin entrar a la població serà per la Ronda de Circunvalació o per la carretera de Roses a Cadaqués fins el trencant de la carretera de les Arenes.
 
En quant als aparcament l'Ajuntament ha habilitat els espais de l'antic camping Bahia i els terrenys del costat, on s'hi varen muntar les Fires de la Festa Major. El pàrking és gratuït. Així mateix es recorda que el diumenge al matí, amb motiu del mercat setmanal, els parkings d'aquell costat de la Ciutadella estaran ocupats per les parades.
  
Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Roses

  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  
- X -

Comentaris d'aquest article/text:

No hi ha cap comentari.
Vols ser el primer en afegir un comentari?
  |   ImprimibleImprimir   |  EnvíarEnviar   |