»Llistat»

Notícies Locals

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.
Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Nota:Per publicar articles o textos en aquest apartat, feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.
Autors:Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.
imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  | Últim comentariEl Mundial Màster de Laser engresca els rosincs i compta amb 150 voluntaris

24/09/2007


World Master Laser Championship Roses 2007

 


Prop de 150 rosincs i rosinques han volgut participar com a voluntaris del proper World Master Laser Championship Roses 2007, que es disputarà la propera setmana a les aigües de la vila, entre el 28 de setembre i el 6 d'octubre, organitzat pel GEN Roses.
 
Aquest passat dissabte, a les instal·lacions del club, el Comitè Executiu del Mundial es va reunir amb aquest gran nombre de participants per donar les darreres instruccions abans de l'inici del campionat, tant en l'àmbit terrestre com nàutic.

L'organització, a més, compta amb el suport de més de 40 comerços i empreses de la vila, que formen part del quadre de patrocinadors, establiments col·laboradors, o bé en són proveïdors.

Cal destacar també el sorteig organitzat per l'ACOR, que regalarà un sopar al El Bulli entre els regatistes que comprin als comerços associats
. El nom del regatista afortunat se sabrà el proper dissabte 6 d'octubre, en el sorteig que se celebrarà durant l'acte d'entrega de premis.

Durant les dues darreres setmanes han anat arribant regatistes que han volgut conèixer prèviament el camp de regates, amb la qual cosa la costa rosinca ja ha deixat entreveure quin ambient es podrà viure els propers dies. Per la seva part, el Comitè Executiu ja ho té tot llest, resta, per tant, acabar el muntatge del village i esperar el tret de sortida d'un campionat històric organitzat en un temps rècord.

Cal recordar que el proper dissabte 29 es procedirà a l'enregistrament dels regatistes i se celebrarà el sopar de benvinguda a la plaça Frederic Rahola, acte previ al primer dia de competició, diumenge 30 al migdia. L'organització ha posat a disposició dels rosincs i dels acompanyants dels regatistes una embarcació per veure les regates des del mar. Aquesta sortirà cada dia des del Port Roses.


  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  
- X -

Comentaris d'aquest article/text:

No hi ha cap comentari.
Vols ser el primer en afegir un comentari?
  |   ImprimibleImprimir   |  EnvíarEnviar   |