»Llistat»

Notícies Locals

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.
Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Nota:Per publicar articles o textos en aquest apartat, feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.
Autors:Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.
imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  | Últim comentari

stptAquesta setmana, treballs de repintat en la senyalització vial de Roses

25/06/2012


Operaris de ROSERSA seran els encarregats de dur a terme aquests treballs de repintat

 


A partir de demà, dimarts 26 de juny, i durant tota la setmana, es desenvoluparà a Roses una actuació de repintat de la senyalització vial de diversos carrers i avingudes del municipi. Els treballs, que podran afectar el trànsit rodat entre les 7 i les 15 h, inclouran el repintat de 4 km lineals, 25 passos de vianants i 21 senyalitzacions d’stop, així com el condicionament de rotondes existents a Av. Jaume I, Gran Via i Avinguda de Rhode.

Operaris de ROSERSA seran els encarregats de dur a terme aquests treballs de repintat, a partir de demà. Les tasques s’iniciaran a l’Av. Jaume I, a la qual seguiran la Gv. Pau Casals (des del Port de Roses fins a la urbanització de Mas Matas), i l’Av. de Rhode (entre la Riera Ginjolers i el Port). Els treballs es realitzaran durant aquesta setmana, als matins de 7 a 15 h, i poden afectar el trànsit rodat, tot i que la policia local oferirà un dispositiu de control i senyalització de passos alternatius en cada cas.

L’import de l’actuació és de 9.000 €, i es realitza durant aquesta setmana pensant en el condicionament de la senyalització de cares a la temporada estival, moment en què existeix una major afluència de vehicles i densitat de circulació al municipi. A més, les bones condicions meteorològiques permeten garantir un millor manteniment i durada de la pintura, evitant la degradació que suposen la pluja, la humitat, etc. A més, s’ha volgut actuar en una setmana en què la finalització de les escoles suposarà minimitzar l’afectació al trànsit rodat en hores punta.

Com a continuació d’aquestes tasques, en els darrers dies es procedirà també al repintat de les principals avingudes de la urbanització de Santa Margarida.


Roses, 25 de juny de 2012  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  
- X -

Comentaris d'aquest article/text:

No hi ha cap comentari.
Vols ser el primer en afegir un comentari?
  |   ImprimibleImprimir   |  EnvíarEnviar   |