»Llistat»

Notícies Locals

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.
Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Nota:Per publicar articles o textos en aquest apartat, feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.
Autors:Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.
imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  | Últim comentari

stpt

Aquesta setmana, treballs de repintat en la senyalització vial de Roses

25/06/2012


Operaris de ROSERSA seran els encarregats de dur a terme aquests treballs de repintatA partir de demà, dimarts 26 de juny, i durant tota la setmana, es desenvoluparà a Roses una actuació de repintat de la senyalització vial de diversos carrers i avingudes del municipi. Els treballs, que podran afectar el trànsit rodat entre les 7 i les 15 h, inclouran el repintat de 4 km lineals, 25 passos de vianants i 21 senyalitzacions d’stop, així com el condicionament de rotondes existents a Av. Jaume I, Gran Via i Avinguda de Rhode.

Operaris de ROSERSA seran els encarregats de dur a terme aquests treballs de repintat, a partir de demà. Les tasques s’iniciaran a l’Av. Jaume I, a la qual seguiran la Gv. Pau Casals (des del Port de Roses fins a la urbanització de Mas Matas), i l’Av. de Rhode (entre la Riera Ginjolers i el Port). Els treballs es realitzaran durant aquesta setmana, als matins de 7 a 15 h, i poden afectar el trànsit rodat, tot i que la policia local oferirà un dispositiu de control i senyalització de passos alternatius en cada cas.

L’import de l’actuació és de 9.000 €, i es realitza durant aquesta setmana pensant en el condicionament de la senyalització de cares a la temporada estival, moment en què existeix una major afluència de vehicles i densitat de circulació al municipi. A més, les bones condicions meteorològiques permeten garantir un millor manteniment i durada de la pintura, evitant la degradació que suposen la pluja, la humitat, etc. A més, s’ha volgut actuar en una setmana en què la finalització de les escoles suposarà minimitzar l’afectació al trànsit rodat en hores punta.

Com a continuació d’aquestes tasques, en els darrers dies es procedirà també al repintat de les principals avingudes de la urbanització de Santa Margarida.


Roses, 25 de juny de 2012  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  
- X -

Comentaris d'aquest article/text:

+ Text -

Comentari: 196 28/06/2012 17:04
Enviat per: JULIAN

Jo, el dia que visqui a Roses també vui que el meu carrer sigui com el de Jaume I, ben pintat, amb voreres reparades de les trencadisses de pujar els camions a sobre, netes de merdes de gossos y pitxades, amb parereres, i amb una llum a la nit tan clara com el dia.. Quina pena no viure a Jaume I!!!!, jo vui..!! l' únic carrer de dues direccions encara de tot el poble de Roses.... " Per qué serà!!!..
No sieu mal pensats que n' acertareu..


Comentari: 197 01/07/2012 00:38
Enviat per: FINS ELS NASSOS

Trobo, ja que es comenta tot rel•lacionat amb el tema de les reparacions que es duen a terme a llocs molt concrets de la vila i sobre tot amb l' eliminació de pàrquings, deu ser per l' inminent posada en servei de la zona blava, m' adono ,jo ignorant que amplien les voreres amb l' excusa suposo que es per que la gent pugui anar i passejar en columna de 8 persones, però desprès et trobes que les ampliacions que paguem amb diners de tots nosaltres, es fan servir per l' ús privatiu d' un quants, sinó feu una volta pel poble.

No seria més fàcil pasar la factura directament al que se n' apoderen directament de l'us de la via i deixar tranquil al reste de contribuïents , encara que fòs il•legal, es deixarien més tranquila la butxaca. Desprès et trobes amb carrers on fan o han fet edificis força nous que només deixen una amplada ridícula amb pals de la llum, fanals pel mig que no pasa una persona ..penós ..però clar aquí ha d' haver hi unes altres històries.. Estic ; FINS EL NASSOS..

Comentari: 198 01/07/2012 19:49
Enviat per: Ignasi

Ja fa anys que dono la batalla per perduda.
Aquest carrer està condemnat a ser de doble sentit, el pobre!!
Crec que ningú es queixaria si fós nomès d'un sentit, sobretot podent "jugar" amb els carrers de Francesc Macià , de la Llotja, Riera Ginjolers i Madrid, per anar creant major fluïdesa en el trànsit de mar a muntanya.
Tambè això passa per modificar l'entrada a l'aparcament de davant de mar.
Tornant al tema, jo tambè vull les voreres, la neteja, l'enllumenat, etc.., de Jaume I. Aqui li ho demano?


Comentari: 199 03/07/2012 23:13
Enviat per: FINS ELS NASSOS

Per cert, no si val dir que l' Avinguda de Gran Via Pau Casals amb la conexió de Ronda de Circunval·lació es de dos sentits..Això crec que ès una mica diferent, no compte.
Per cert els tècnics que suposo que supervisen les obres de millores de zones del poble, ja s' adonen del que fan el operaris o per el contrari esperen a finalitzar les obres, per desprès desfer-les i ferles de nou, com a passat em no se quantes obres del poble. (Mentres hagi paganinis)...
Aquest matí encara he vist obres a la cantonada d' en Can Plana. Obres d' ampliació de Vorera. Algú dels que han de pensar "Tècnics", han pensat que hi ha vegades que arriben camions tràiler a montar escenaris al teatre aquest diminut i mal pensat i dissenyat que tenim!!!, Ha!! perdoneu, no havia pensat que desprès de fer la vorera, tiraran a terra el que era el caribeño per poguer girar... o treuren més pláçes de parquín... Nem molt malament i amb presses..


Comentari: 203 19/07/2012 23:02
Enviat per: gile

9.000 euros presupuesto para quien? Rosersa - no es la empresa municipal? O algo es que no entiendo...


  |   ImprimibleImprimir   |  EnvíarEnviar   |