»Llistat»

Notícies Locals

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.
Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Nota:Per publicar articles o textos en aquest apartat, feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.
Autors:Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.
imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  | Últim comentari

roses 001 1200Paisatges i personatges rosincs, una mirada inèdita de Francesc Guillamet

07/06/2012


La present exposició ens permet conèixer el seu treball més inèdit, el de les escenes i imatges al voltant del paisatge i de les persones amb què es trobà el seu objectiu

 


La Sala d’Exposicions de la Ciutadella de Roses inaugura demà, divendres 8 de juny (20 h), l’exposició fotogràfica “Els anys Roses” de Francesc Guillamet. La mostra, que romandrà oberta fins al 5 d’agost, realitza un recorregut per les imatges captades pel fotògraf durant els anys 90, en què visqué a Roses, i ofereix la lectura pròpia de l’artista entorn a les persones i paisatges que l’envoltaren durant aquest període.

“Els anys Roses” ofereix l’oportunitat de conèixer l’obra més desconeguda de Francesc Guillamet (Figueres, 1956), dels anys en què va passar a viure de Figueres a Roses. Guillamet és àmpliament conegut pels reportatges fotogràfics realitzats en el món gastronòmic, tant com a fotògraf de capçalera d’El Bulli (on ha retratat fins a 1.847 plats al llarg de la seva història), com a d’altres restaurants i industrials de renom.

La present exposició ens permet conèixer el seu treball més inèdit, el de les escenes i imatges al voltant del paisatge i de les persones amb què es trobà el seu objectiu durant els moments de lleure i observació transcorreguts a Roses. Una faceta de la qual no se’n coneix gaire res i que permetrà al visitant, a través de les 36 fotografies que la composen, introduir-se en la visió particular del fotògraf entorn a tot allò que l’envoltà durant el seu període rosinc.

Roses, 7 de juny de 2012

  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  
- X -

Comentaris d'aquest article/text:

No hi ha cap comentari.
Vols ser el primer en afegir un comentari?
  |   ImprimibleImprimir   |  EnvíarEnviar   |