»Llistat»

Hemeroteca

Contribuïm a preservar el medi ambient:
no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.

Nota: Per publicar articles o textos en aquest apartat,
feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.

Autors: Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.

imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  |  Saltar a l'útim comentari

Roses convida alcaldes afectats pel -top manta- a la protesta d´avui

03/08/2012


La protesta va ser convodada per les entitats que van pressionar l'Ajuntament


Redifusió de continguts web, publicat a:
Diari de Girona


  ROSES | DDG

L'Ajuntament de Roses ha notificat als diferents alcaldes de poblacions de la comarca afectades per la venda ambulant il.legal la celebració avui d'una manifestació-passejada que ha estat convodada per l'Associació de Comerciants i l'Estació Nàutica, però a la que s'han volgut sumar l'Ajuntament. Segons els organitzadors es pretén pressionar perquè hi hagi un canvi a les lleis.

La protesta va ser convodada per les entitats que van press /...

  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  


- X -

Comentaris d'aquest article/text:

+ Text -

Comentari: 983 03/08/2012 20:27
Enviat per: billy77

Ja em sap greu dir-ho però, quina pallassada de manifestació. Hi havia més morenos esperant a col.locar el llençol, que persones a la manifestació. A qui se li ha ocorregut la genial idea, de posar una manifestació en el mes d´agost , i sobretot, cap a les 6 de la tarda. Com volien que els comerciants poguessin anar a la manifestació, si molts es trobaven "pencant”. Això sí, almenys he pogut comprovar com avui, l´assistència de la policia local i mossos d´esquadra anant amunt i avall de la zona de la manifestació, ha servit per a tenir a ratlla als manters per a que no despleguessin el llençol. Si més no, fins a la finalització d´aquest acte reivindicatiu.

Una comerciant de la zona m´ha fet l´observació, sobre les penyores que deixen els manters, per tal de guardar-se la plaça. Alguns treballadors/es dels hotels més pròxims a la zona, els guarden les llaunes i ampolles d´aigua buides, per a que les poguin utilizar com a guarda-llocs. La pròxima vegada recomano a l´ajuntament, que a més de la policia i faci passar també una brigada d´escombriaires, per tal de netejar la zona. Qualsevol persona forània a la zona, podia haver tret la conclusió errònea, de que Roses és un poble brut, molt brut.

Això no pot ser, ja em sap greu per aquests nois i noies africans, però no es pot seguir amb aquesta situació. Tal com pinten les coses, qui diu que d´aquí a l´any vinent, no tenim els top-manta ocupant altres zones del poble, com per exemple, l´avinguda Jaume I. Potser exagerat però temps al temps.

Com ho fan en a les altres zones d´Espanya, que tenen aquesta mateixa problemàtica? I fora d´aquest país, hi ha algun altre país veí, que es trobi en aquesta mateixa situació? Com s´ho fan per a solucionar-la?Comentari: 991 02/09/2012 11:52
Enviat per: gloria9


No entenc la pancarta de la manifestació, "el comerç amb la policia" i que la pancarta la portessin els polítics. Si als diaris hem vist que els policies han fet una manifestació per que no deuen estar gaire bé laboralment.

Estan o no estan amb la policia? o simplement és un acte de cinisme? 


  |   ImprimibleImprimir   |  EnvíarEnviar   |