»Llistat»

Hemeroteca

Contribuïm a preservar el medi ambient:
no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.

Nota: Per publicar articles o textos en aquest apartat,
feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.

Autors: Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.

imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  |  Saltar a l'útim comentari

Una gran jormada de festa i futbol platja tirat a la sorra

16/07/2012


La polèmica desllueix el XVI campionat de futbol platja Vila de Roses


Redifusió de continguts web, publicat a:
Vila de Roses


Es preveia una final emocionat en el XVI campionat de futbol platja Vila de Roses. Un final que acabaria sent l'embolcall a una gran jornada d'esport a Roses. S'enfrontaven el Muntatges Kiko de Vilamalla després derrotar en semifinals a la UdG en un partit que va ser necessari arribar a la tanda de penals, i l'equip local del Cristalleria Roses, que gràcies a un gol d'or a la pròrroga va guanyar la seva semifinal que l'enfrontava al Paintball Roses.

D'emocionant i vibrant, que es preveia, va passar a ser una final de caos i vergonya. L'esport no és mereix un episodi com el que es va viure dissabte a la platja del Rastrell. Els esportistes, els rosincs, els visitants i els estiuejants tampoc.

Ningú és mereix que una gran jornada d'esport i festa, que fins la final s'estava desenvolupant de la millor manera possible, acabés com va finalitzar, amb polèmica, falta de respecte, insults, amenaçes i fins i tot, la presència dels cossos policials.

Una discussió per estar en desacord amb una decisió arbitral va provocar que les forçes de l'ordre públic, tant de la Policia Local com dels Mossos d'Esquadra, es presentessin a la platja on es jugava el campionat.

Es disputava la segona part de la final, prevista a 3 de 10 minuts, i el marcador reflectia un 2 a 0 a favor dels de Vilamalla quan l'àrbitre va expulsar a un jugador dels locals, que es va dirigir cap a ell comentant-li alguna cosa. No sabem que li va dir, però el resultat de l'observació va ser l'expulsió i l'encesa de la caixa de trons. La resta de jugadors del Cristalleria Roses van acostar-se a l'equip arbitral per fer-li veure el seu desacord, i no precisament de la manera més educada possible. Conseqüència: 3 jugadors expulsats i la final aturada. Llavors, els àrbitres van decidir que fins que no fessin acte de presència els cossos de seguretat no es continuaria la final, i quan van aparèixer el partit es va donar per acabat per l'impossibilitat, segons el reglament, de jugar quan a un equip li expulsen a 3 jugadors.

Per tant, l'equip Muntatges Kiko van recollir, de mans de les regidores de Turisme, Educació, Urbanisme i Esports de l'Ajuntament de Roses, el trofeu que els proclamava com a guanyadors del XVI Campionat de futbol platja Vila de Roses.

Un edició que, desgraciadament, es recordarà per tirar per la sorra el que podia haver estat un gran dia per l'esport a les platjes de Roses.
  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  


- X -

Comentaris d'aquest article/text:

+ Text -

Comentari: 968 16/07/2012 16:33
Enviat per: FINS ELS NASSOS

De collons, l' any que bé, ens estalviarem calers, a mi el futbol platja me la repanpinfa que segur que es destinaven diner públics a l' organizació ...o potser no; es tornarà a fer perque algú pugui xuclar...no!!!


  |   ImprimibleImprimir   |  EnvíarEnviar   |