»Llistat»

Hemeroteca

Contribuïm a preservar el medi ambient:
no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.

Nota: Per publicar articles o textos en aquest apartat,
feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.

Autors: Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.

imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  |  Saltar a l'útim comentari

La Transpyr surt de Roses dissabte

30/06/2012


Els 230 participants de la Transpyr ja són a Roses per començar el repte de creuar els Pirineus en 8 etapes


Redifusió de continguts web, publicat a:
RosesDigital


Demà es donarà el tret de sortida de la primera etapa, entre Roses i Camprodon
  
Demà dissabte, a les 8h del matí, començarà la Transpyr 2012. La primera etapa enllaçarà els municipis de Roses i Camprodon, un recorregut de 118 quilòmetres i amb un desnivell de 2.400 metres positius. Els 230 participants d’aquesta tercera edició han anat arribant al llarg d’avui a Roses, on s’han fet les acreditacions, el repartiment de material i l’acte de benvinguda a la Ciutadella de Roses. En aquest escenari s’hi han reunit els ciclistes que han estat rebuts per la regidora de Turisme de Roses, Montse Mindan, la regidora d’Esports, Anna Jonquera, el Diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Antoni Guinó i el delegat territorial a Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, Francesc Moradell. Tots ells s’han dirigit als participants, procedents de 15 països diferents, per a desitjar ‐los sort en la seva aventura i encoratjar‐los a arribar el dia 7 de juliol a San Sebastián havent complert el seu repte. Els ciclistes que representen el municipi de Roses, Miguel Lozano i Mario Rabell, han rebut el passaport de la Transpyr que conduiran fins a Camprodon, on el lliuraran a les autoritats locals.
  
Posteriorment els corredors s’han dirigit fins a la platja de Roses per a recollir aigua del mar Mediterrani, que han posat en una petita ampolla que se’ls ha facilitat per l’ocasió, amb l’objectiu de transportar ‐la durant tota la travessa dels Pirineus fins a barrejar‐la amb aigua de la platja de Zurriola, a San Sebastián i simbolitzar així la unió dels dos mars.  

Seguidament s’ha donat pas al sopar i al brífing informatiu en el qual s’ha donat tots els detalls tècnics i de recorregut de l’etapa de demà.


  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  


- X -

Comentaris d'aquest article/text:

+ Text -

Comentari: 960 01/07/2012 19:43
Enviat per: Ignasi

Dues felicitacions:
1- Als esportistes pel seu esforç
2- Als 2 membres de la policia local que encapçalaven la cursa , per ser capaços de quasi provocar tants accidents en tan poc temps. Espero que de cares a la propera edició, ja sàpiguen com indicar als vehicles que vènen de cares que s'aturin enlloc d'anar xerrant entre ells.


  |   ImprimibleImprimir   |  EnvíarEnviar   |