»Llistat»

Hemeroteca

Contribuïm a preservar el medi ambient:
no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.

Nota: Per publicar articles o textos en aquest apartat,
feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.

Autors: Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.

imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  |  Saltar a l'útim comentari

Roses fa una ‘flash mob' contra el càncer

06/06/2012


va aplegar unes 350 persones de totes les edats i sexes


Redifusió de continguts web, publicat a:
El Punt


La flash mob organitzada per la Fundació Roses Contra el Càncer va aplegar unes 350 persones de totes les edats i sexes, que es van trobar a la plaça Catalunya del municipi altempordanès per tal de "Ballar contra el càncer”, tal com deia el lema de l'esdeveniment, que es va fer fa uns dies.

Aquesta activitat, que té la col·laboració de la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer, ha estat un dels actes organitzats durant la Setmana Europea Contra el Càncer, or /...

  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  


- X -

Comentaris d'aquest article/text:

+ Text -

Comentari: 958 06/06/2012 15:24
Enviat per: Ampuria

150 persones com a mooolt! que ja està be. Felicitats a tots els que hi van participar. Ara, com a crítica, que sempre s'ha de fer per a corregir erros, dir-vos que vaig assistir-hi i vaig trobar a faltar algunes paraules d'agraïment per part d'algun regidor/a present (sense samarreta blanca com era el que es demanava) o de la presidenta de l'associació contra el càncer, que també hi era present. També vaig trobar a faltar una mostra d'agraïment en forma de ram de flors o quelcom similar, als organitzadors de l'acte i que van dedicar molts esforços i temps lliure per a que tot sortís be! Ja sé que amb posterioritat es van manifestar les mostres d'agraïment, però no es van fer allà, davant dels participants i dels organitzadors, i vaig trobar-ho molt lleig. eps! es la meva opinió..


  |   ImprimibleImprimir   |  EnvíarEnviar   |