»Llistat»

Hemeroteca

Contribuïm a preservar el medi ambient:
no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.

Nota: Per publicar articles o textos en aquest apartat,
feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.

Autors: Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.

imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  |  Saltar a l'útim comentari

Roses és la primera ciutat d´Espanya amb els edificis en 3D al Google Earth

12/07/2008


Actualment es poden veure en color gris, però es treballa per incloure'ls foto texturatsMés informació a:
Diari.de.Girona

ROSES | C.VILÀ
Roses és la primera ciutat d'Espanya que es pot visitar a través de la popular aplicació Google Earth amb tots els edificis en tres dimensions. A través de les imatges via satèl·lit que capta el programa pots passejar-te pels carrers, places i platges coneixent alhora els volums de totes les edificacions, tot i que en color gris, sense textures. S'està treballant en models foto texturats que encara donaran una imatge més acurada dels edificis de la població.
L'Ajuntament va començar a transmetre la informació a la companyia el mes de febrer amb alguns edificis importants. Els tècnics dels Sistemes d'Informació Geogràfica de l'Ajuntament van dissenyar edificis com la casa Jordà, la zona esportiva, la Ciutadella o fins i tot el dolmen de la Creu d'en Corbetella. També van posar a disposició dels usuaris un programa a través del qual es pot dissenyar en aquest format qualsevol edifici. La tasca ha finalitzat i en aquest moment la mateixa companyia Google informava ahir que s'han convertit en la primera ciutat d'Espanya que es pot visitar des de qualsevol punt del pont amb els edificis en tres dimensions. En aquest moment a Espanya només es poden veure alguns edificis en aquest format com les torres Kyoto de Madrid. A Europa es poden veure ciutats com Zurich, Munich, Amsterdam, Hamburgo i Westport a Irlanda, i altres en tenen una part. Japó és l'únic país on la majoria de l'estructura de les principals ciutats està en 3D. A espanya, es poden veure alguns edificis com les torres Kyoto de Madrid. Això ha convertit Roses en una ciutat pionera en aquesta tecnologia. Google té un programa per ajudar els planificadors de ciutats donant-los dades perquè els seus edificis es puguin incloure al programa en 3D.


  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  


- X -

Comentaris d'aquest article/text:

+ Text -

Comentari: 661 12/07/2008 13:50
Enviat per: Xavier

Està molt bé ser els primers però tambè estaria bé vigilar les errades, ja que si la informació s'ha ant donant des del mes de febrer, no s'han tingut en compte algunes transformacions que hem patit des del setembre de 2007, és a dir que la imatge de Roses és en 3D però d'abans de l'estiu del 2007(!). Convindria vigilar aquests detalls
Comentari: 662 12/07/2008 13:58
Enviat per: ui, qui sap!

Ara ja sabem amb que perden el temps els informàtics de la casa, quant anem a buscar quelcom i ens diguin que l'ordinador s'ha penjat i no poden atendre'ns .. es clar, es culpa de google.


Comentari: 664 12/07/2008 20:18
Enviat per: bond

Així m'agrada nois! A les bones notícies s'han de buscar tots els "peròs". En comptes d'alegrar-vos, disfrutar del que han fet, i fardar. Vosaltres si que sou ben positius. A mi m'ha encantat la feina feta i el fet de ser els primers a fer-ho. FELICITATS!!!!
Comentari: 665 12/07/2008 22:26
Enviat per: qui sap!

bond, que quantes hores hi porteu perdudes?, farda el que vulguis amb els teus calers, els meus els dediques a la feina per la que t'han contractat, el teu lloc de feina (per si no ho saps).
Comentari: 666 13/07/2008 08:37
Enviat per: Xavier

Algú se'n recorda d'aquella dita: "La feina ben feta no té fronteres.La feina mal feta, no té futur" ? Deixem de banda qui la va posar en circulació, res més cert.


  |   ImprimibleImprimir   |  EnvíarEnviar   |