»Llistat»

Hemeroteca

Contribuïm a preservar el medi ambient:
no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.

Nota: Per publicar articles o textos en aquest apartat,
feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.

Autors: Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.

imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  |  Saltar a l'útim comentari

També pensaré en Roses

26/02/2008


La meva argumentació del per què s'ha de votar socialista també té, doncs, el component de rosinca.Més informació a:
DiariDeGirona.cat

MAGDA CASAMITJANA* Estem davant d'unes noves eleccions generals que sempre són importants però ara penso que molt més. He arribat a aquesta conclusió després d'observar molt atentament com durant quatre anys el PP s'ha dedicat a crear tensió en l'ambient polític oblidant-se del paper d'una oposició en qualsevol sistema democràtic: proposar alternatives.

DARRERAMENT HAN INTENSIFICAT la seva estratègia i han arribat a un punt que continuen sense presentar solucions als reptes que vivim i, a més, estan generant tot tipus de problemes.
Amb criteris estrictament democràtics hem d'assumir que les formacions polítiques dissenyen les precampanyes i les campanyes com millor els sembla, però no puc estar-me de dir que si volguessin ho podrien fer amb un to més positiu que, de cap manera, hauria d'excloure la crítica legítima a l'acció de govern.
Aquestes reflexions que faig són d'una militant del Partit dels Socialistes de Catalunya que alhora és alcaldessa de Roses. La meva argumentació del per què s'ha de votar socialista també té, doncs, el component de rosinca.
Els ja quasi quatre anys del govern Zapatero han permès que Espanya avancés en el camp dels drets individuals i col·lectius, en igualtat, en cohesió social, en polítiques socials i en solidesa econòmica.
Aquesta manera de governar ha de continuar i més ara que albirem a l'horitzó una certa recessió econòmica aen l'àmbit mundial encara que no tenim certesa del seu abast que espero sigui de baix to.
El govern socialista d'Espanya ha sabut administrar una època de fort creixement econòmic i també sabrà administrar els propers quatre anys amb un creixement econòmic una mica més lent; i ho farà sense perdre de vista les necessitats globals de la gent del País ni oblidant-se de continuar avançant cap una societat més lliure i més segura en tots els sentits.
Els ajuntaments també sortirem beneficiats de la continuïtat del President Zapatero al capdavant del govern d'Espanya.
En la meva condició d'alcaldessa he pogut copsar la sensibilitat envers els ens locals; la comprensió de les nostres justes reivindicacions i el rigor en què treballen en aquells aspectes on tenen capacitat de decisió.
La decisió que prenguin els ciutadans i ciutadanes el proper dia 9 de març determinarà quelcom molt senzill i tremendament complex alhora: si serà president el Sr. Rodríguez Zapatero o si ho serà el Sr. Rajoy; que en sigui l'un o l'altre incidirà de diferent manera en l'economia, en el treball, en el respecte a la diferència, en la participació, en la igualtat d'oportunitats, en la sanitat, en l'educació, en les necessitats socials, en la recerca i investigació, en la justícia i en tots aquells aspectes que intervenen, d'una manera o altra, en les nostres vides.
Estic en l'òrbita d'aquelles persones que estimen la llibertat i la justícia per damunt de tot; que lluiten per respectar els drets de tothom, siguin com siguin i pensin com pensin; que no volen que s'estigmatitzi ningú, perquè sigui diferent o vingui d'un altre lloc o tingui la pell d'un altre color o sigui pobre i lluiti desesperadament per fer-se un lloc digne entre nosaltres. I la gent que pensem així volem un govern progressista, decidit, competent i humanitzat: l'actual ja ha demostrat que ho és i que sabrà millorar, perquè ha après dels errors.
Desitjo que Roses participi massivament en les eleccions del 9 de març; que ho faci cívicament que sé que ho farà, que expressi la seva voluntat en llibertat i que ningú es quedi a casa pensant que "ja s'ho faran"; si és així a Roses, n'estic segura, guanyarà el progrés, gua?nyarà el socialisme, guanyarà Rodríguez Zapatero, guanyarem tots i totes fins i tot els que votin altres opcions.

*Alcaldessa de Roses


  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  


- X -

Comentaris d'aquest article/text:

+ Text -

Comentari: 586 26/02/2008 10:34
Enviat per: Jordi

Molts catalans amb bona fe creuen que el mal menor és que guanyi en Zapatero. L'home que va dir que donaria suport a l'estatut que sortís del nostre parlament; l'home que no ens insulta, però ens menypreao; l'home que no ens pega, però que ens mata a pessigades; l'home que vol que el moderat d'en Bono presideixi el Congrés espanyol. Catalunya només ens té als catalans i catalanes, i per això sóc de la opinió que només fent forts els partits de casa Catalunya sortirà guanyat. Votar ICV, CiU o ERC és votar pensant en nosaltres contra, són els únics que poden aturar i/o posar a to l'espanyolisme i el centralisme ranci del PP, i l'espanyolisme i jacobinisme del PSOE. Senyora Casamitjana, en Zapatero em recorda molt al seu govern: sí a tot, i després re de re.
Comentari: 587 26/02/2008 14:44
Enviat per: josep

Zapatero es el millor president. Catalunya amb Zapatero surtira guanyant. Amb el pp tornarem enrrera. zp president.


Comentari: 588 26/02/2008 15:23
Enviat per: Innocent

Sra. Casamitjana, El Sr. Zapatero promet molt , escolta molt i despres res. Mes o menys com voste!


Comentari: 589 26/02/2008 20:55
Enviat per: Anònim

Força ZP. CIU vota al Senat amb el PP i fa President Aznar, pacta amb Zapatero un Estatut que anava a més i per sortir a la foto traeix Catalunya. ERC ha votat la gran majoria de les lleis de ZP a favor i ha dialogat el que li ha semblat oportú i governa i molt bé amb el PSC a Catalunya. ICV no governarà ni farà res sense el PSC. L'únic vot a favor de Catalunya i sobretot a favor de les persones és el del Partit socialista.
Comentari: 590 26/02/2008 23:23
Enviat per: Ex-socialista

Referent a l'estatut de Catalunya: "Nos lo hemos cepillado" (Guerra). Ja ningú s'enrecorda de la LOAPA? Si hagués estat pel PSOE l'estatut no s'hauria ni tocat. Tenim la sort que a Catalunya els partits catalans són forts i decideixen governs. Per autoestima ens cal anar endavant i assolir l'objectiu que tota col·lectivitat madura vol: la llibertat!
Comentari: 593 29/02/2008 09:56
Enviat per: Atos

Em sembla molt bé l'article de la sra. Casamitjana. És una bona socialista i una bona alcaldessa que marcarà una època a Roses perquè aportarà una bona gestió amb transparència, amb sensibilitat i amb molta intel.ligència. També és lògic que una socialista com ella demani el vot pel PSC que és la principal força que té el PSOE a Madrid.
  |   ImprimibleImprimir   |  EnvíarEnviar   |