»Llistat»

Hemeroteca

Contribuïm a preservar el medi ambient:
no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.

Nota: Per publicar articles o textos en aquest apartat,
feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.

Autors: Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.

imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  |  Saltar a l'útim comentari

Protesta dels joves de Roses per la «persecució» de l'oci nocturn

17/02/2008


Els empresaris, però, es desvinculen de la convocatòriaMés informació a:
ElPunt

diumenge, 17 de febrer de 2008
 
M.B.. Roses
 
Un centenar de joves de Roses van fer una cassolada abans-d'ahir davant de l'ajuntament per protestar contra la «persecució de l'oci nocturn». El detonant es va produir el divendres de Carnaval al bar Sperpentic. Els joves, que recullen signatures, asseguren que la policia municipal i els Mossos van voler tancar el bar a les tres de la matinada quan hi havia un permís verbal de l'alcaldessa perquè continués obert. Aquesta tensió va provocar que a les set del matí la policia municipal detingués un dels responsables del local acusat d'agressió i amenacés un agent. Els nois mantenen que l'acusació és falsa. L'alcaldessa, Magda Casamitjana, diu que no hi havia cap permís i que els empresaris han de saber que s'ha de tancar a les tres de la matinada. Afegeix que els policies, que van ser requerits pels veïns, van ser permissius i no es va aixecar una acta fins passades les cinc. Pel que fa a la detenció, explica que no ha de dubtar de l'actuació dels agents: «Ja ens hem reunit amb els tres empresaris d'aquest bar per intentar acostar posicions i ara no entenc per què s'ha fet aquesta protesta.» Els empresaris, però, es desvinculen de la convocatòria.

  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  


- X -

Comentaris d'aquest article/text:

+ Text -

Comentari: 561 17/02/2008 13:00
Enviat per: Terminator

Ahora lo justo sería que los vecinos que no pudieron dormir y que fueron molestados por este local que, parece ser, estuvo abierto hasta la mañana siguiente, salieran tambien a protestar pero delante del local responsable o frente a la casa de los responsables del mismo. Mi opinión es que, como casi siempre, hay un interés descarado de ir en contra del ayuntamiento y de sus policias.
Terminator.Comentari: 562 17/02/2008 18:43
Enviat per: JULIAN

Tan de bó les inquietuds d' aquest jovent, segurament moguts com titelles per interessos d' uns particulars fòssin unes altres, i aprofitessin l' empenta per fer altres tipus de reivindicacions, com ara, habitatge pels joves, lloguers, les hipoteques cares, els sous, etc.
Comentari: 564 18/02/2008 20:07
Enviat per: Anònim

Mira Terminator, l'envelat, va estar obert fins les sis de la matinada a pocs metres de l'esperpèntik. Els veïns es vàren queixar de l'envelat? I si ho haguessin fet què? és carnaval i per aquestes dates ja se sap, tot si val! La convocatoria davant de la plaça i les firmes es demanen perquè es retirin els falsos càrrecs contra un dels propietaris de l'sperpèntik, i a més a més que serveixi per donar-nos compte que Roses s'ha convertit en un poble d'oci nocturn de * !Llavors volem turistes? En quin model de poble ens em convertit? ni carn ni peix! Julian, per veure titelles ja les veiem a TV Roses o anem al teatre. I vas tu? És cert que hi ha moltes coses per reivindicar i sortir al carrer i moltes vegades ens deixem portar per aquesta * de societat, però és quan t'agafa de tan prop i en tens els collons ben plens que hi surts. I això ens ha tocat la moral a uns quants! I per acabar, felicitar a tots rosincs i rosinques que ens vàrem reunir el passat divendres amb una actitud digne de persona que es queixa i no una altra manera de fer les coses! Sempre sembla que els que surten al carrer, no estan dacord amb la política actual, les actuacions policials, han de sortir i destroçar-ho tot, fotre merder, baralles... doncs no! però tampoc ens faran callar!
Comentari: 565 18/02/2008 21:17
Enviat per: Anònim

L'anònim sóc jo! en Jordi Abadal i Cortada, conegut per Murdok, del KMA (Komando Murdok Actua)


Comentari: 566 19/02/2008 10:45
Enviat per: Batiscaf

Precisament perquè som conscients del que cobrem i del que hem de pagar de lloguer i d'hipoteca que ens ve de gust poder fer una copa tranquil·lament sense ser titllats de delinqüents. I més un divendres de carnaval! A més, els convindria saber que la majoria dels joves que es van reunir divendres al vespre han organitzat multitud d'actes per al poble de Roses i hi han col·laborat en molts altres. No, no estem adormits, estem ben desperts per queixar-nos de les coses que no ens semblen justes, incloent-hi la protesta per la persecucuió del nostre temps d'oci. Però què els passa? Que prefereixen que agafem el cotxe per sortir de Roses? De debò creieu que és normal que la policia es dediqui a tancar locals un divendres de carnaval? I més un local que és al costat de l'envelat? Au va, no em facin riure! Si aquesta protesta els molesta, s'hi hauran d'acostumar, perquè estem en el nostre de dret de queixar-nos. I ho continuarem fent!
Comentari: 567 19/02/2008 11:16
Enviat per: Cassola

Terminator: Sóc de la opinió que la teva proposta és de veí molt poc respectuós. Ep! Si ho proposes per Carnaval encara m’hi apuntaria, sempre que la causa s’ho mereixi. Per exemple, podríem fer soroll davant del xalet d’algun/a empresari/ària que pagui en negre els seus treballadors. Et sembla bé? Aquí no es va en contra de ningú, només es tracta de que es digui la veritat. Si algun local no respecta els horaris, doncs que el multin. El que es demana és que la policia i el govern (vaig votar el PSC) no menteixin. Només cal que llegiu (entre línies és molt recomanable) el famós atestat policial que la senyora alcaldessa té al seu despatx i mostra alegrement per TV Roses. És de república bananera. Tanmateix, voldria demanar als meus representants amb capacitat de govern i de decisió que assumeixin la seva part de responsabilitat, perquè saben que la tenen. Saben el que van dir i el que no han fet. Julian: Les més de 250 persones que van passar per la plaça de les 23 h a les 00.30 h eren d’edats molt diferents; votants de tots els partits; amb més o menys diners; amb estudis universitaris o amb el graduat escolar. Era una convocatòria totalment transversal. Si vull reivindicar millores laborals, tinc els sindicats; si vull canviar el món, tinc el partit; si vull col·laborar amb la causa X tinc entitats i ONGs. I com que en aquest cas vull poder gaudir del meu poble, i em vull queixar dels que han actuat amb prepotència, amb mentides i vexacions, he anat a fer una cassolada.
Comentari: 568 19/02/2008 12:30
Enviat per: Alba

Em sorpren molt tot el que ha passat. Recordo que quan van canviar d'amos, i van obrir l'Esperpentik, les meves amigues i jo vam fer el comentari de que la música estava molt baixa, i efectivament, els propietaris del bar ens varen dir que era per no molestar als veins. Em sorpren una mica tot plegat. Jo estava en el local esmentat el divendres de Carnaval, fins les 4.15 o així, i realment,la música estava baixa, no hi havia cap merder, o si més no, no el vaig presenciar... No vaig poder assistir el divendres a la Plaça Catalunya.Però teniu tot el meu recolzament. Aquest local és pel jovent, preus econòmics, bon rotllo, bona música, etc...a més a més fan quines benèfiques, concerts amb la gent del poble... Entenc que els veïns es queixessin, no és carnaval per a tothom, ja que hi ha gent que treballa, però també hem de ser més comprensibles segons quines situacions.
  |   ImprimibleImprimir   |  EnvíarEnviar   |