»Llistat»

Hemeroteca

Contribuïm a preservar el medi ambient:
no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.

Nota: Per publicar articles o textos en aquest apartat,
feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.

Autors: Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.

imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  |  Saltar a l'útim comentari

La direcció de CDC proposa Xuclà i Pàramo per les llistes a les eleccions

09/01/2008


Convergència ha fet un llistat d'onze noms a l'executiva nacionalMés informació a:
DiariDeGirona.cat

DdeG/R.Garrido, Girona.
La direcció de Convergència Democràtica a les comarques de Girona va escollir ahir al vespre els precandidats a formar part de les llistes del Congrés i el Senat. Entre els noms proposats a l'Executiu nacional del partit hi ha el que va ser cap de llista i actual diputat al Congrés el 2004, Jordi Xuclà; l'exalcalde de Roses i expresident de la Diputació, Carles Pàramo -que podria anar al Senat- o la senadora Rosa Núria Aleixandre. Xuclà va ser proposat en un primer terme per l'assemblea comarcal de la Garrotxa; Pàramo per la de l'Alt Empordà i Aleixandre per la del Gironès. Aquesta darrera assemblea també va aportar el nom de Joan Bagué, actualment assessor a la Diputació.
El Pla de l'Estany és la quarta assemblea comarcal que va fer una proposta amb el nom del regidor banyolí, Lluís Costabella. L'executiva de Federació va acceptar totes aquestes propostes i va afegir sis noms més: Ricard Font, assessor del grup de CiU al Parlament; Jordi Nunell, regidor a Ripoll; Montserrat Roura, alcaldessa de Riudellots; Josep Trias, alcalde de Blanes; Núria ?Mas?carreras, regidora de Torroella de Montgrí i Carolí Cnyat, regidora a Girona.
El Consell Nacional decidirà
La proposta s'ha elevat a l'Executiu Nacional que haurà de fer una altra proposta al Consell Nacional que se celebrarà d'aquí dos dissabtes i que haurà de decidir les llistes definitives. A les comarques de Girona també hi haurà els llocs destinats a Unió que són el dos i el primer reserva del Congrés i un del Senat.
El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, va reconèixer ahir que el convergent Pere Macias té "moltes possibilitats" de concórrer com a número dos de la llista de CiU al Congrés en les pròximes eleccions generals, tal i com ja va avançar Diari de Girona fa setmanes i com ahir publicava el diari El País.
Felip Puig va voler matisar ahir al matí que la decisió sobre quin dirigent de Convergència acompanyarà el socialcristià Josep Antoni Duran i Lleida encara no està presa. "No vull donar res per tancat perquè tot està per fer", va comentar. "Intueixo que la llista de CiU, després de la bona feina que s'ha fet en aquests últims quatre anys, tindrà una certa continuïtat", va comentar el convergent. Però en l'ambient fa setmanes que sonen convergents per modificar aquest continuisme.
Referint-se a un dels noms concrets que més han sonat en les últimes setmanes, Puig va destacar que Macias "ha estat un portaveu al Senat que ha fet una molt bona feina". "És una persona que ha tingut responsabilitats de govern molt importants a Catalunya, va ser el conseller d'Obres Públiques que em va precedir, coneix molt bé la situació de les infraestructures al país i en aquests moments també està dirigint amb Joana Ortega la campanya de CiU", va afegir, deixant entreveure clarament que la possibilitat que ja va apuntar Diari de Girona d'incloure el garrotxí com a número dos de la llista és cada dia més possible.


  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  


- X -

Comentaris d'aquest article/text:

+ Text -

Comentari: 525 09/01/2008 12:46
Enviat per: Enric

Está visto que el conformismo no existe y que para ejercer cargos relevantes en este país no hace falta tener el coeficiente intelectual muy elevado, basta con tener buenos contactos. Y aunque siga chupando del Estado, visto por el lado positivo, ojalá tenga suerte y se vaya lejos, lejos, muy lejos, ya que al menos esta es una de las formas que CIU y Roses tiene de quitarse del medio a este individuo.


Comentari: 526 09/01/2008 12:52
Enviat per: Sonia

Lo mas probable es que por Madrid tengan hoteles en venta a buenos precios.


Comentari: 528 09/01/2008 16:28
Enviat per: Desenganyat!

NO! NO! i NO! que aquest (?) ja ens va fer perdra més de 1000 vots a Roses!.


Comentari: 529 10/01/2008 00:48
Enviat per: Lector

Això es convergència. Que us pensàveu? Faran president a en Rajoy i ministre a en Duran, i tot per Catalunya, Ja!! CiU es una formació caduca, com els seus dirigents. Us imagineu una sociovergencia a Catalunya? El PSC tindria les mans lliures per acabar amb la nostra identitat.
Comentari: 530 10/01/2008 13:04
Enviat per: Paula

Se va el caiman, se va el caiman(?), se va para Barranquilla...


Comentari: 531 11/01/2008 13:24
Enviat per: Joan

Pensava que en aquesta pàgina no es podien fer comentaris ofensius. Si us plau, una mica de respecte per les persones.


  |   ImprimibleImprimir   |  EnvíarEnviar   |