»Llistat»

Opinió/text.

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.
Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Nota:Per publicar articles o textos en aquest apartat, feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.
Autors:Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.
imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  | Últim comentari

logo esquerracomunicat erc roses sobre l'agressió de la guàrdia civil

02/06/2012

a un jove de Roses

 

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Roses vol fer arribar tot el seu suport al rosinc Simó Colls, pels fets ocorreguts el pasta dimecres 30 de maig, dels quals se n’han fet ressò diferents diaris de la comarca.

Simó es dirigia cap a Vilajuïga quan la guàrdia civil el va aturar en un control. Després de negar-se a respondre als agents en llengua castellana va ser obligat a identificar-se, insultat i posteriorment agredir per als agents, que el varen colpejar amb la porta del seu propi vehicle. Finalment, abans de marxar, va ser amenaçat per els agents, que li varen dir "Ahora si te atreves te vas a Portbou y nos denuncias”. Aquella mateixa nit es va presentar la denuncia a la comissaria de Roses.

Des d’ERC Roses, davant d’aquests fets, volem manifestar que creiem inacceptable que un ciutadà de Catalunya sigui agredit d’aquesta manera per el simple fet de parlar en la seva llengua i que esperem que aquests fets siguin investigats per les autoritats pertinents i es prenguin les accions adequades.

Per altra banda, volem posar també de manifest que fets com aquests no fan si no demostrar la ineficiència i els conflictes que genera mantenir un cos de policies controlat per l’estat espanyol a Catalunya.

Així doncs, volem donar tot el nostre suport a Simó Colls i a la seva família i manifestar la nostra més contundent condemna per aquests fets.  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  
- X -
Imprimible  |  Envíar  |