»Llistat»

Opinió/text.

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.
Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Nota:Per publicar articles o textos en aquest apartat, feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.
Autors:Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.
imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  | Últim comentari

Thomas SpiekerBabaus Rosincs

11/06/2010

els KioskPap

 


Inicialment publicat a:
Diari de Girona

Regidor Danés, m'al·legro que hagi recuperat el respecte que em deu com a representant democràticament elegit del meu poble i que torni a adreçar-se a mi com és degut. El que m’entristeix és haver de llegir tantes explicacions per justificar un altre dels despropòsits de la seva gestió. Ja es gros que ens confessi que ha comprat un equipament municipal (els KioskPap) amb un 35% de descompte, per justificar una reducció del 75% del seu potencial ‘de servei’, que es (mes o menys) la part que ocupa la paperera, només perquè “existeixen altres dipòsits amb més capacitat en les proximitats”.

Si fa una petita recerca a Internet, trobarà molts fabricants de dispensadors de bossetes que s’enganxen amb brides a arbres, faroles, cartells o altres equipaments existents, fins i tot les papereres del Passeig, que son molt mes barats, inclús sense cap descompte, dels que vostè ha decidit amputar i provar.

No obstant això, mentre els brètols deixin d’empeus els que ara ja hi son, li suggereixo que els hi canviï el nom, ja que llegir sobre aquelles columnes la versió abreviada de la paraula ‘PAP’erera en lletres grosses i trobar-se-la després tancada, doncs ens podria fer semblar babaus estúpids a tots els rosincs, quan només ho son/som uns quants, no li ho sembla? I no s’oblidi de dissenyar un rètol o alguna cosa per explicar a tothom que a Roses, son els representants del poble els que decideixen ‘quan toca’ reposar les bossetes i no la necessitat perquè simplement s’hagin acabat.

I si ho pogués fer en diferents idiomes, doncs encara millor perquè així els estrangers, que ja estan a punt de visitar-nos en massa, deixaran de pensar que Àfrica comença al Sud dels Pirineus! Pel que fa les males llengües, no s’amoïni. Per mes habitants que hi visquin, Roses serà sempre un poble. I ja se sap – als pobles la gent xafardeja i els cacics intenten imposar les seves lleis al marge del sentit comú o de la democràcia.

Thomas Spieker. Comentarista Rosinc


  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  
- X -
Imprimible  |  Envíar  |