»Llistat»

Opinió/text.

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.
Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Nota:Per publicar articles o textos en aquest apartat, feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.
Autors:Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.
imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  | Últim comentari

Magda CasamitjanaCasamitjana diu que ha calgut un Govern d'esquerres i amb el PSC per a fer realitat les necessitats de la vila

26/07/2006

Ja tenim ambulància a Roses, gràcies a QUI??

 


Finalment i gràcies a la Consellera Marina Geli Roses disposa del servei d'ambulancies que el municipi necessita.Tot i així Casamitjana diu que es pot millorar el servei a les persones.

El 04/04/2003 el grup parlamentari socialista alerta que les ambulàncies per atendre les urgències de Roses han de venir de Castelló. Per aquest motiu demana el servei permanent, a més d´ampliar l´horari de ginecologia per reduir les llistes d´espera i ampliar el concert amb el servei de radiologia.

L´Equip de CIU de Roses no s´ha preocupat mai per a posar al dia els servei a les persones. Ha calgut que el PSC de Roses reclamés el que pertoca a la vila i fer les accions necessàries per tal de fer realitat l´ambulancia a Roses. Sembla mentida que CIU no hagi fet res durant els nuys que ha governat Catalunya i hagi permès que Roses arribés a punt de precarietat en el tema de servei sanitari. Tot just ara després de molts anys de creixement de la població s´ampliarà el CAP de Roses. Casamitjana dubta que sense un govern del PSC a Catalunya això hauria estat possible.Si l´ambulància no era present físicament a Roses ha estat per la desífia de l´equip de govern. hem hagut d´esperar fins avui per a que es faci un conveni amb el Consorci del Transport Sanitari de Catalunya per a la cessií d´un local. Els minucipis que envolten Roses fa molts anys que disposen d´un conveni d´aquest tipus. No volem posar-nos medalles però sí posar de manifest que CIU a Roses amb l´alcalde al capdevant no es preocupa de les necessiats bàsiques de les persones, massa enfeinat fora de Roses i pendent de la seva carrera política que d´estar les 24 hores en una població que necessita un alcalde que es preocupi de les coses del dia a dia.

Ja tenim ambulància a Roses, gràcies a QUI??

Magda Casamitjana valora molt positivament que els compromisos en matèria de sanitat per part de la Conselleria de Salut a Roses es vagin complim puntualment.

Volem recordar que des de el 2002 el nostre grup va insistir de la necessitat de millores per al serveis sanitaris a Roses.

Vàrem presentar una proposta no de llei al parlament de Catalunya per la millora d’aquest serveis, especialment per la millora del servei d’ambulància.

Vàrem tenir la visita primer com a diputada al parlament i desprès com a consellera de sanitat a la Sra. Marina Geli on, malgrat la ausencia del propi alcalde i de la regidora de sanitat, Montse Mindan ( sembla ser que estava visitant les condicions higièniques del Aqua Brava) la Consellera es va comprometre a millorar les condicions del transport sanitari de la comarca i de la nostra població .

Després de l’adjudicació del transport sanitari i donades les dubtes periodístiques, de un mitja de comunicació rosinc, sobre la possibilitat de tenir ambulància a Roses el nostre grup (com hem fer cada 6 mesos durant aquest període) va fer els contactes pertinents amb el delegat de sanitat Sr. Ferran Cordon i ens van confirmar la ambulància a Roses, el servei de Rehabilitació que ja tenim i la ampliació del Cap de Roses pressupostada per aquest any.

Ens alegrem que per fi, desprès de demanar hora per segona vegada el consorci d’ambulàncies amb l’equip de govern, aquest últim, hagi cedit a deixar un espai per al personal de les ambulàncies.

També a proposta de Magda Casamitjana al POUM es contempla la casa del costat del CAP com zona de servei sanitari per una possible nova ampliació en un futur
 
Magda Casamitjana i Aguilà

  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  
- X -
Imprimible  |  Envíar  |