»Llistat»

Opinió/text.

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.
Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Nota:Per publicar articles o textos en aquest apartat, feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.
Autors:Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.
imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  | Últim comentari

Thomas SpiekerEficàcia Municipal

29/05/2008

tenim dret a protestar quan els polítics o empleats municipals, que paguem entre tots, no fan la seva feina

 


De la mateixa manera que els ciutadans tenim dret a protestar quan els polítics o empleats municipals, que paguem entre tots, no fan la seva feina – cosa que fem sovint perquè sempre hi ha alguna cosa mal o no pas prou ben feta – és de justícia destacar i aplaudir, inclús públicament, quan compleixen i estan a l’alçada de les tasques que els hem encomanat.

Diumenge passat, per exemple, vam detectar, juntament amb un altre veí, un estrany soroll que sortia de l’asfalt del nostre carrer. Acabava de posar el meu cotxe en aquell lloc i el que sentíem era com si una roda s’estès desinflant. Però el meu veí va dir que no, que el mateix li havia passat el dia abans i que la fressa sortia del mateix asfalt. Però tampoc feia olor a gas, així que de seguida vam descartar el perill d’una fuita, perquè a mes a mes la conducció no arriba fins a aquell punt del carrer.

Dilluns al matí vaig contacta a l’encarregat de ROSERSA a primer hora. No només em va atendre molt amablement, sinó que al cap de 10 minuts ja era a casa, per determinar que aquell soroll es devia a una fuita d’aigua soterrada. Ell mateix va trucar a la gent de SOREA i una hora mes tard els operaris ja estaven obrint el carrer. En poc temps van trobar el problema, van instal·lar un nou conducte i el dimecres a la tarda ja ho havien tapat tot – fins i tot amb l’asfalt pertinent. Exemplar, de debó.


  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  
- X -
Imprimible  |  Envíar  |