»Llistat»

Opinió/text.

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.
Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Nota:Per publicar articles o textos en aquest apartat, feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.
Autors:Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.
imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  | Últim comentari

Magda CasamitjanaMagda Casamitjana

22/04/2007

Els meus 14 compromisos per començar

 


 1. L’alcaldessa estarà a l’abast de totes i tots els ciutadans i els atendrà personalment quan així ho desitgin.
 1. Els regidors rebran als ciutadans i ciutadanes que ho demanin i tindran la capacitat de decidir, no com ara, i la total confiança de l’alcaldessa en allò que decideixin.
 1. Es faran reunions periòdiques amb els grups a l’oposició que disposarà d’un espai digne a l’ajuntament per a treballar i fer la seva feina. Conveni amb TV Roses perquè tots els Grups hi puguin participar. Pacte Local en temes importants per Roses: Turisme, habitatge, ocupació, immigració i seguretat ciutadana.
 1. Tots els grups municipals estaran representats en les Societats Municipals: Rosersa, Port de Roses, piscina, i en la Fundació Roses Història i Natura.
 1. Es crearan els Consells de participació real que es reuniran periòdicament i l’Ajuntament els escoltarà sempre. Consell de Dones, de Gent Gran, joves, empresaris i comerciants, ONG, pesca, defensor del poble, consell esportiu on ots els clubs tindran els mateixos drets, comissió cultural.
 1. El Consell Escolar Municipal serà un òrgan important i imprescindible per al bon funcionament de l’educació a Roses i les seves propostes es portaran a terme amb el màxim consens. Serà l’espai on es debatrà el futur de l’educació en el nostre municipi i les futures infrastructures educatives. El Pla d’entorn servirà per a tots i totes els i les estudiants que millorarà el seu rendiment escolar i la seva qualitat humana.
 1. Conveni amb la residència Pi i Sunyer per a la Creació de l’àrea de dependència que sigui un orgull per a Roses i la comarca.
 1. Cap a la gratuïtat dels llibres de text el primer any les famílies només pagaran la meitat i el següent seran gratuïts, un pla d’habitatge, Pla de cultura, pla de mobilitat, un pla de Cultura.... Una ciutat per les persones.
 1. Pla especial del PORT PESQUER amb el consens de totes les parts parlant primer amb els pescadors.
 1. El Comerç més important a Roses. Apostarem pel comerç local.
 1. Els Projectes Emblemàtics seran per les persones: Segon Polisportiu amb pista d’atletisme, una campus escolar, un hotel d’entitats i l’escola de Música municipal.
 1. Crearem un Consell per a determinar les Dracmes de Roses i els premis i distincions amb representants de la societat civil i grups municipals.
 1. El PACTE PEL TURISME DE ROSES que el PSC de Roses proposa és un acord, un procés de participació, una estratègia compartida, és un programa consensuat, busca un nou escenari per a Roses en el sistema turístic internacional. Un acord entre els agents privats del sector turístic, l’ajuntament , les administracions competents superiors i la població, en el que es plantegen els objectius estratègics del turisme de Roses , els instruments bàsics per assolir aquests objectius i el grau de participació dels diversos agents que es comprometen. pretén dissenyar un modelo turístic per a la ciutat a partir d´ un procés de reflexió en el que los membres del sector no només aporten la seva visió de futur sinó que es fan corresponsals del mateix.

  El pacte és un contracte - programa en el que s´exposen els compromisos de les diverses parts i les accions que es portaran a terme per aconseguir un full de ruta pel desenvolupament turístic de Roses . Els pactes necessiten la complicitat de totes les diferents forces polítiques, de totes les administracions competents (local i superior) i dels diversos agents privats, així com també dels ciutadans i ciutadanes i els propis turistes.
 1. Crearem els Pàrkings necessaris per a la gent de Roses i pels turistes que ens visiten repartits pel municipi.

PSC-Roses


  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  
- X -
Imprimible  |  Envíar  |