»Llistat»

Opinió/text.

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.
Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Nota:Per publicar articles o textos en aquest apartat, feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.
Autors:Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.
imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  | Últim comentari

Magda CasamitjanaCrònica del Ple ordinari del dia 2 de maig de 2012

04/05/2012

no veiem enlloc cap full de ruta

 


Dir primer de tot que tot i fer un any que governen CIU-PP no veiem enlloc cap full de ruta, van esmenant i retallant i modificant els projectes que vàrem iniciar nosaltres.

El punt 2 recorda,cada Ple,que vàrem deixar l'ajuntament amb un romanent de 3,600M€ i sense cap factura pendent, amb els deures fets i deixat projectes de present i de futur. D'aquests diners en lloc d'invertir-los en la gent i en les regidories amb més càrrega humana, els guarden per comprar terrenys. I sembla que seran els del Camping Bahia, a tocar del famós hotel.

El punt 6 continuen amb el Conveni de col.laboració per la realització de pràctiques curriculars entre l'ajuntament de Roses i la Universitat de Girona. Llegeix el regidor de IN-cultura però signa la M Mindan. El regidor exposa lo important que és la col.laboració amb la Udg. Quan era d'esquerres va votar en contra d'una beca per a una estudiant de la Udg. Que miri què varen fer els tècnics de cultura que va despatxar i aprengui a fer convenis i col.laboracions. Recordo el màster i el Post-grau fet aquests últims quatre anys i sobretot l'ambient i el referent d'estudi i pràctiques aconseguit amb les excavacions a Roses entre moltes altres coses.

El punt 7 és l'aprovació del reglament regulador de la participació ciutadana. Nosaltres vàrem el.laborar un Pla de participació ciutadana en què hi varen col.laborar moltes associacions de Roses. Hi ha una diagnosi impecable i proposa cap on hem d'anar. Espero que el tinguin en compte però ho dubto ja que tot el que vàrem iniciar i no acabar queda en un calaix per pura revenja i enveja.

El punt 8 és la modificació de l'ordenança reguladora de l'ocupació de domini públic en l'activitat hostalera i comercial de Roses. Novament un projecte fet per nosaltres, que ens vàrem atrevir a regular el que feia de Roses un espai gairebé impracticable sobretot dins el casc antic.

El punt 9 és l'aprovació del servei públic local d'aparcament en superfície controlat per parquímetres en el municipi de Roses. Nosaltres ja teníem el projecte i els diners per fer el Pàrquig soterrat que necessita urgentment el poble de Roses, havíem contemplat zones blaves però també verdes pels veïns i veïnes i liles per a la gent gran. Creiem que el que ens presenten és un pedaç i un projecte poc valent. Ens vàrem abstenir esperant poder col.laborar i participar més endavant quan el projecte estigui més definit com qui el gestionarà quines zones horari ...

El punt 12 aprovat amb els vots de CIU i Gent Del Poble és la proposta relativa a l'aprovació del reglament regulador de règim de cessió d'espais i/o instal.lacions municipals. Creiem i defensem el nostre projecte que tracta tothom igual i no el que proposen CIU i Gent del Poble que dona privilegis només a uns quants.  

  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  
- X -
Imprimible  |  Envíar  |