»Llistat»

Opinió/text.

Hemeroteca rosinca de l'any 2002 fins avui.
Contribuïm a preservar el medi ambient: no imprimiu aquesta plana si no és realment necessari
Nota:Per publicar articles o textos en aquest apartat, feu-ho a l'adreça: webrosesdigital.com.
Autors:Els articles que siguin publicats/enviats a més mitjans caldrà  que ens ho feu saber.
imprimirImprimir  |  Envi­ar a un amigoEnviar  | Últim comentari

Magda CasamitjanaSempre molt assabentats del que passa ...

21/01/2007

L'alcalde de Roses reconeix publicament irregularitats

 


Benvolgut esperit de Vi,

Li he de dir que el PSC hem estat i estem sempre molt assabentats del que passa en el nostre municipi.
 
El fet que ens ocupa ve del passat 5 de Gener quan uns veïns del carrer Lutgardo López fan saber a l'ajuntament que en un local propietat de l'alcalde de Roses s'està fent una obra que ells no veuen clara i que a més a més els qui la fan han posat una bastida dins una propietat privada.
 
El dia 12 de gener vist que tot continua igual i que l'ajuntament no respira demanen que s'aturin les obres perquè hi ha una obertura que dóna a casa seva que creuen que no pot quedar tal i com està.
 
El dia 15 tornem-hi ja que ningú no respira. Els veïns ens avisen i ens demanen ajut. Ja ho havíem fet molt abans demanant explicacions per escrtit. Els escoltem. Truco a l'ajuntament vist que ningú no ens informa i em diu un tècnic el següent: l'obra en qüestió té llicència primera però han demanat una ampliació de llicència perquè l 'obertura no estava contemplada i per tant s'està estudiant i hi ha una proposta per aturar l'obra. Queda clar doncs que NO HI HA LLICÈNCIA PER A FER L'OBERTURA.
 
Que sàpiga, Esperit de Vi, que han notificat als veïns el dia 19 de gener que l'obra s'ha d'aturar i que l'obra ja està acabada.

Des del PSC donem suport als veïns que no han rebut cap informació, reclamem i hem reclamat que se'ls informi, insistim en que l'obra no tenia llicència i que s'havia d'haver aturat molt abans, ningú ha demanat permís a tots els veïns per instal·lar una basida a casa seva i entrar i sortir des del local en qüestió. Denunciem l'actitut de deixadesa de l'alcalde i la seva irresponsabilitat en admetre que no tenien llicència per a treballar. Fixi's que no he parlat mai de si l'obra és legal o no, això ens ho diran els tècnics.
 
Pensem que hi ha tracte de favor de l'alcalde i que les coses a Roses van molt lentes i que aquesta vegada han anat volant. Denunciem que l'ajuntament de Roses és molt poc eficaç i que els afers hi són llargues teporades. El PSC de Roses ha aconsellat els veïns dient-los què poden fer, quin camins han de seguir sempre dins la legalitat, per tal de restituir la seva dignitat i denunciar el mal tracte de l'alcalde.

Com sempre a la seva disposició i a la de totes i tots els veïns
 
Magda Casamitjana i Aguilà
Portaveu del PSC de Roses

  |   Imprimir   |  Envi­ar   |  
- X -
Imprimible  |  Envíar  |