RosesDigital

Tornar

 

 

Roses Digital li ofereix una versió dissenyada per al seu dispositiu mòbil, ja sigui un telèfon cel·lular, una agenda digital personal ('PDA') o qualsevol altre dispositiu portàtil amb accés a internet.

La direcció és: www.RosesDigital.com/mov

La versió mòbil ofereix una versió abreujada del lloc principal, amb les principals notícies de les seccions . No s'inclouen arxius multimèdia grans (com a audio i video), ni fotos en gran format.

 

RosesDigital no cobra per proporcionar contingut a mòbils (cel·lulars), però el seu operador sí podria fer-ho, pel temps de connexió o per la quantitat de kb o dades descarregades.

 

Per aquesta raó, Roses Digital mira de mantenir tota la seva informació en el menor nombre de pàgines possible per mantenir el cost al mínim.

 

Consulti amb el seu operador per obtenir informació sobre càrrecs específics.

 

Versió estàndard

 

El lloc www.RosesDigital.com/mov mòbil utilitza la norma XHTML transitòria i cada pàgina està dissenyada per ser el més compacta possible en quantitat de dades, de manera que la descàrrega sigui el més ràpida possible i que sigui més econòmica per a aquells usuaris que no expliquen amb una tarifa plana per utilitzar internet al seu dispositiu portàtil.

 

Si té un dispositiu portàtil amb pantalla prou gran, i compta amb una tarifa plana per utilitzar internet al seu mòbil, pot interessar-li accedir directament a la versió completa de www.RosesDigital.com que inclou tots els gràfics i arxius multimèdia. Per a això seleccioni el vincle 'Versió completa' al final de cada pantalla de la versió mòbil.

Una vegada que va ingressar, li recomanem guardar a RosesDigital  entre els seus favorits, marcadors o 'bookmarks'. Pot fer-ho al seu menú de 'favorits' des del menú principal. Una vegada guardat, el vincle li donarà accés directe al lloc. Per a més informació sobre favorits consulti el manual d'usuari del seu dispositiu mòbil.

 

Si rep el missatge "El sistema no funciona al seu dispositiu", vol dir que encara no hi ha una versió disponible per al seu mòbil o bé s'està actualitzant la pagina. Continuï provant, ja que constantment estem agregant suport per a nous models. Per qualsevol consulta, enviï'ns un missatge.

 

RosesDigital al telèfon mòvilAccedir Versió 1.0 Web