» Llistat » Ágora/text
Inici del àgora Contestar aquest text (Cal autentificar-te!)
+ Text -
Destinat a: Magda Casamitjana (PSC) - Area: Altres
Nom: CiU Roses
Titol del Fil: Regidora de cultura
Data Fil: 04/02/2011 12:28:41
Missatge:
 

2011 01 31 precs i preguntes
La porta de vidre de l’entrada a cos del Castell no te tirador o maneta per obrir-la. Us en podeu cuidar de que se’n hi posi una que eviti que la gent s’hi agafi els dits?. Gràcies.


Resposta de la Sra. Alcaldessa, ens ho mirarem.

Nota: ni se’n havia donat compte. Deu ser que quan hi va li obren les portes.

En el mateix Castell, podríeu fer el manteniment de les fustes que hi ha davant les vidrieres i al terra de la gran terrassa?. Gràcies.

Resposta, no n’hi ha.

I sense sortir del Patrimoni Històric, les parets “seques” que envolten la muralla exterior de la Ciutadella, entre glacis, es van degradant. Des de fa més d’un any ha caigut en algun tram. Un prec, us en podríeu cuidar?, gràcies.

Resposta: ho faré mirar les arqueòlogues

Nota: es necessita personal amb titulació universitària per a veure que les parets cauen?, alcaldessa i regidors no poden interessar-se una mica en el que és públic.


Des de sempre l’oposició havia disposat d’un espai on reunir-se amb una certa tranquil•litat, des de que la senyora alcaldessa va decidir fer-se un despatx nou i reorganitzar la resta de despatxos els regidors i regidors de l’oposició ens hem anat movent d’un lloc a altre sense saber on trobar-nos aprofitant racons. Actualment ja no podem examinar ni els expedients amb tranquil•litat ens hem de situar en un lloc de pas on s’accedeix al despatx del Cap de Comunicació de la Sra. Alcaldessa. No se com qualificar la situació, prepotència, desídia, menyspreu?. Si us plau, ens podríeu habilitar un lloc on, almenys unes hores a la setmana ens puguem trobar i puguem parlar sense sentir-nos vigilats?.

Resposta de la Sra. alcaldessa, nosaltres tampoc tenien un espai gran, Era molt petit.

Nota: bé, per la resposta!, es pot dir que ens castiguen, que és una venjança?.

La barraca de la Perola, si no és de la Confraria, en ser una concessió, passa a la gestió directe de Costes, Estat o Generalitat, és l’ajuntament qui se’n ha de fer càrrec del seu enderroc?. I si no es pot adquirir la seva titularitat, és possible bescanviar-la per una altra propietat municipal?.

Resposta de la Sra. Alcaldessa. No ens en sortíem i cal que s’enderroqui. El ministerio deia que sí però no feia i la Generalitat igual. Anirà a terra!.


Nota: no responen la qüestió sobre la legalitat de tota l’operació, l’enderroc d’una finca que no és de propietat municipal ni l’anunci d’una permuta a canvi de res.