» Llistat » Ágora/text
Inici del àgora Contestar aquest text (Cal autentificar-te!)
+ Text -
Destinat a: Altres/General - Area: Altres
Nom: Ramon Verdaguer J.
Titol del Fil: Anonims pseudonims i collonades
Data Fil: 04/07/2012 21:14:01
Missatge:
  
billy77 escriu:

Ni entenc, ni puc comprendre, que l´articulista anomenat CiU, no volgui tenir comentaris, dels " anonymous", que escriuen a la seva web. O sigui, pel que em diu, es pressuposar, que pel fet de ser un usuari anònim, ja som culpables, fins i tot abans d´escriure el comentari ??!!!. Això és censura. Aleshores el PSC, no podria tenir el mateix problema?, de moment veig que no han posat cap limitació al seu article. Aquesta és l´actitud que hauria de tenir CiU.

Per cert, de (exemple de) groller res. Comentarista autèntic, tal com raja,. encara que vosté no volgui donar-me la satisfacció, de poder escriure sense limitacions. No em digui, que no coneix cap mitjà de comunicació local, provincial, autonòmic o estatal, que degut a les subvencions que rep del govern de torn, no ha acabat per sotmetre´s al poder, perdent la seva llibertat. Per això no entenc, com vosté a la seva web, admet una publicació amb aquest tipus de condicions. Ah, un cop m´ha fet l´explicació del perquè de la limitació, es podia haver estalviat la resta de la resposta. (Potser m´ho mereixia, per haver-lo provocat). Tot i que crec, que no calia que es rebaixes al nivell, de (l´exemple) l´usuari groller??!! Si té temps per constestar el que vosté anomena "collonades", senyal que no té gaire res més a fer.

Si ha trobat groller, part del meu comentari, ha sigut, per la falta d´informació que jo tenia, sobre aquest tipus de limitació d´alguns articles.

Per últim, no entenc perquè a la seva web, es persegueix tant a l´anònim. Segueixent amb la llei que volia impossar "l´alemanot de la ceba". Anular els anònims. Al llarg de la història de la humanitat, aquesta mena d´instrument , l´anonimat, ha estat utilitzat per personatges molt f amosos. No haurien de ser tant "tikis-mikis", amb aquest tema.

Ara seriosament, si l´he ofès amb el meu comentari, li demano disculpes.
Nom: Ramon Verdaguer J.
Titol del Fil: Anonims pseudonims i collonades
Data: 4/7
Missatge:
 Cal explicar que els qui aporten escrits tenen l`opció d`acceptar o no anònims, i aquesta limitació no pot ser selectiva (o tots, o cap)

Aquesta limitació es pot donar per dues raons:
1-Per voluntat expressa (cal respectar aquesta decisió)
2-De forma automàtica a criteri del moderador si les aportacions anònimes en general requereixen l’intervenció sistemàtica del moderador. (com he dit, m’estimo utilitzar el temps en altres tasques més productives)

Per novament acceptar anònims un cop s’habilita cal que el publicador ho demani i no te caràcter retroactiu (aquells missatges que tenien la restricció continuaran igual, no així els següents)

L’editorial sempre ha defensat l`anònim clar, referent a la temàtica i respectuós, i en general aquells anònims que són: punyents, crítics, morbosos, conyes o despistats etc

Tinc que fer un parèntesis amb els pseudònims que per altres raons no entraran dins aquest grup.

Com tot hi ha evolució en el temps i els anys ensenyen. Ja son 11 anys, no tot s’hi val, el mitja ha de créixer madurar s’ha d’implicar podem ser independents o imparcials però no simples espectadors, el visitant de RD te de mitjana 30/45 anys i alguns sembla que no han creuat la pubertat. L`anònim ha de ser participatiu aportar quelcom i si s’ha de dir les coses per el seu nom ... siguem valents i de cara.

Continuem amb la teva aportació.

L’articulista no es "un”, es un grup, que no poques vegades s’ha mostrat contrari a les aportacions anònimes.

Els usuaris anònims no son culpables de res, son senzillament això: anònims. Per tant faltats de cap responsabilitat del que escriuen i supeditats al mitja a l`acceptació o no. Com he dit en algun altre fil si no hi ha responsabilitats no hi ha drets. Per tant no és un dret poder escriure anònimament, és un privilegi (automàtic si es fa amb cura i respecte).

No es censura, el grup en qüestió ho ha decidit (o en el seu defecte l’administrador), no censuren res senzillament no volen anònims a les seves aportacions/escrits.

L’altre grup efectivament no ha tingut el mateix problema, però poden activar-ho si ho creuen convenient.

L`actitud de cadascú és de la seva elecció.

Crec que he contestat si no explícitament implícitament totes les qüestions, si queda algun aclariment i puc fer-ho aquí ho pots preguntar.

Nom: FINS ELS NASSOS
Titol del Fil: Anonims pseudonims i collonades
Data: 5/7
Missatge:
 Bé suposo que això es con dius, i poguer controlar tot en tot moment, fins al més ximple comentari..i.. si en sé de qui és i no m` agrada, dons fer-li la vida impossible.. Crec que han de tenir un estrès emocional a sobre i una por que només estàn a la defensiva, potser també perquè les coses no es fan com cal... Un exemple de això seria el que ès l` hora de l` Alcalde que segons l` Alcalde del moment atenia directament al contertulià o per el contrari, han de pasar uns filtres i no hi ha contacte directe amb el oient..Por, això es diu por a que et deixen anar una fresca, una veritat o altre i et quedi cara de pòker... Tot això deu ser l` ansia de volguer, poguer dominar i controlar-ho tot, per això tothom es dolent i culpalable abans de demostrar-ho. Viuen constantment amb aquesta por i això no deixa de ser perillòs, pels ciutadants que han, o no les han votat i que han de governar de forma excel·lent .

Nom: Perroflauta
Titol del Fil: Anonims pseudonims i collonades
Data: 5/7
Missatge:
 Proposo que CiU renuncii a l`alcaldia i a tots els seus regidors. Donat que els vots són anònims, per tant, en un exercici de coherència no els haurien d`acceptar.

Nom: Ramon Verdaguer J.
Titol del Fil: Anonims pseudonims i collonades
Data: 5/7
Missatge:
 eiiiiii! Perroflauta, aquesta es mevaaaa! jajajajajaja.

Nom: Perroflauta
Titol del Fil: Anonims pseudonims i collonades
Data: 8/7
Missatge:
 Ooops!! Deu ser una sincronicitat.... Jajaja

Nom: billy77
Titol del Fil: Anonims pseudonims i collonades
Data: 9/7
Missatge:
 He llegit amb molta atenció la seva resposta i la respecto. Tot i que ja em sap greu, no hi puc estar menys d´acord.

Per mi està clar, CiU de Roses , vetar la llibertat d´expressió d´alguns ciutadans rosincs, que utilitzem l´opció de l´anonimat, per escriure els nostres comentaris a RosesDigital.

Em pregunto, com es finançia aquest partit local? Si no recordo malament, els partits polítics del parlament, es destinen una certa dotació de diner públic, per a financiar-se oi?(no em refereixo els calers públics, que s´embutxaquen sense control.) A més, els que hi ha al consistori, no cobren un sou públic? Crec, que mentres aquestes persones, partits polítics, etç… desenvolupin aquesta funció pública, han de permetre i han aguantar-se, que els ciutadans, fins i tot anònimament, els poguem comentar i criticar la seva gestió,….amb bons o tant bons comentaris.

A més, com bé diu vostè, la seva web disposa d´un excel.lent servei de tallador de comentaris grollers, amb una llarga experiència professional en aquest camp,… cap a 11, oi? Doncs "pa lante las hachas”. Quina por té CiU?, no es fia de la bona feina del sr.administrador? jo me´n refiaria. Hi ha molts anònims en aquesta web, que fan un ús correctíssim de les formes a l´hora de comentar els articles, amb molta cura i respecte. Perquè aquests anònims correctíssims , no poden escriure i comentar un article d´aquest partit polític? Perquè han de ser considerats culpables, de ser comentaristes grollers, fins i tot abans, de que aquests comentaristes, ni tant sols s´hagin plantejat escriure un comentari al seu article?. Com potser, que un partit polític local i democràtic, que en aquest moment està governant per a "tots” els ciutadans de Roses, fins i tot, pels usuaris=ciutadans anònims de RD, tingui aquesta actitud dictatorial?.
Això que és, com la peli "Minority Report”? abans de cometre el delicte, ni tan sols de tenir-ne el pensament, ja ets detingut i jutjat,…no fotem. Les paraules que defineixen aquesta actitud, són prepotència i censura. No hi ha res més a dir. I per mi, que darrera d´aquesta prepotència, s´hi amaga una debilitat. Una debilitat anomenada, por. La por de la llibertat de la paraula escrita. La por a la llibertat d´expressió de la ciutadania, a que els pogui rebatre la seva gestió política. Per això es troben tant còmodes, pactant amb el PP. Com s´hi estiguessin en familia, cosins-germans i hereus de la dictadura. Per cert, parlant d´aquest partit, del PP,… aquests no pengen cap article per informar als usuaris de RD (usuaris=ciutadans, que de ben segur que n´hi ha algun, que fins i tot, els ha votat ) de la seva valoració del ple, entre d´altres temes? Tant vagos són?, menos pantalles gegants i més estar per la feina, no??!!.
(Fi de la primera part, resposta "fil anònims, pseudònims i collonades")

"Cuanto más siniestros son los deseos de un político, más pomposa, en general, se vuelve la nobleza de su lenguaje” Aldous Huxley

Nom: gloria9
Titol del Fil: Anonims pseudonims i collonades
Data: 29/9
Missatge:
 Billy

Com vols que no hi hagi anonimat si fins i tot han volgut "atonyinar" al Pillo a la sortida del Ple. Només per dir 4 veritats que no han agradat a alguns.

Amb la seva actitud mafiosa és normal l`anonimat, en el meu cas, només ho sap el meu home i prou. I això que em diu que no m`envoliqui en aquest afers del poble, que ho deixi estar. Cada dia ho veig més clar com els "amics" es poden saltar la llei, fer una fira al costat del CUC tot l`estiu a pesar de ser il.legal, de passejar els gossos sense lligar, aparcar el guals per no pagar la zona blava,etc...

Als "amics" impunitat i sous, als ciutadans impostos i multes si no complim.